Ειδήσεις

Επιτροπή αγώνα για την Υγεία στη Νότια Ρόδο: Αυτά που λέγονται και γράφονται από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ψεύδη

Η Επιτροπή αγώνα για την Υγεία στη Νότια Ρόδο και οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων, που ήταν παρόντες στη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη, διαψεύδουν τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.
Καταρχήν, η συνάντηση έγινε μετά από αίτημα της επιτροπής αγώνα και των προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων και δεν υπήρχε κανένας εκπρόσωπος ιδιωτικής κλινικής. Δεν ήταν πρόσκληση του Περιφερειάρχη, για να καλέσει και άλλους φορείς. Αυτά που λέγονται και γράφονται από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ψεύδη.

Είναι γνωστό σε όλους μας ότι αυτά που διεκδικούμε, για να γίνουν πράξη στην Ελλάδα της κρίσης, θα χρειαστούν ίσως και χρόνια. Ας μην ξεχνάμε ότι δεν είμαστε μόνο εμείς με το ίδιο πρόβλημα, αλλά όλη η ύπαιθρος και τα μικρά νησιά, γιατί η υποχρηματοδότηση της Δημόσιας Υγείας, είναι πάγια πολιτική της Κυβέρνησης. Ο Περιφερειάρχης, είναι διατεθειμένος να δώσει, έστω και προσωρινή λύση, χωρίς βεβαίως να επιβαρύνονται οι πολίτες μας. Δε γνωρίζουμε πoια λύση θα δοθεί, όποια και να είναι όμως, εμείς θα την αποδεχτούμε.

Αγαπητοί κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχουμε την πολυτέλεια να αρνούμαστε λύσεις στο πρόβλημά μας, έχουμε χάσει ήδη αρκετούς δικούς μας ανθρώπους, άδικα. Φτάνει πια, τα κονταροχτυπήματα και οι μικροπολιτικές δε λύνουν τα προβλήματα, θέλει διάλογο και πολλή δουλειά. Αυτή τη στιγμή, ο Περιφερειάρχης είναι διατεθειμένος να έρθει σε ρήξη με την κυβέρνηση, τουλάχιστον έτσι λέει, για να δώσει λύση στο πρόβλημά μας, γιατί να την απορρίψουμε; Παράλληλα, σας ενημερώνουμε ότι εμείς θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε τα αυτονόητα:

• Μόνιμο ιατρικό προσωπικό των βασικών ειδικοτήτων στο ιατρείο Γενναδίου
• Μόνιμο νοσηλευτικό προσωπικό.
• 24ωρη λειτουργία του ιατρείου Γενναδίου όλο τον χρόνο.
• Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ μόνιμα στο Γεννάδι.
• Μόνιμους γιατρούς στα ιατρεία της Απολακκιάς, της Κατταβιάς και του Ασκληπειού.
• Όσοι αγροτικοί γιατροί έρχονται, να αποτελούν βοηθητικό προσωπικό και όχι το κυρίως.

Για να επιτευχθούν όμως τα ανωτέρω, όπως προαναφέραμε, θα χρειαστούν μακροχρόνιοι αγώνες, πολλή δουλειά και τη συμμετοχή όλων μας και των φορέων και των πολιτών, σε άλλη περίπτωση θα μείνουμε και πάλι στα λόγια.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου