ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κοντά σε νέα προσθήκη

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Εθνικός Αρχίπολης

Μπο­ρεί οι άν­θρω­ποι του Εθνι­κού Αρ­χί­πο­λης να διέρ­ρε­αν ότι η ενί­σχυ­ση του έμ­ψυ­χου δυ­να­μι­κού τους έχει ολο­κλη­ρω­θεί, ενό­ψει της νέας αγω­νι­στι­κής πε­ριό­δου, ωστό­σο οι πλη­ρο­φο­ρί­ες της «δσπορ» ανα­φέ­ρουν το αντί­θε­το.

Η διοί­κη­ση, με τη σύμ­φω­νη γνώμη και του προ­πο­νη­τή, Βαγ­γέ­λη Χα­τζηα­ντω­νί­ου έχουν εντο­πί­σει μία πολύ καλή πε­ρί­πτω­ση ελεύ­θε­ρου πο­δο­σφαι­ρι­στή, με τον οποίο έχουν ξε­κι­νή­σει τις δια­πραγ­μα­τεύ­σεις.

Σύμ­φω­να με τις ίδιες πλη­ρο­φο­ρί­ες οι επα­φές έχουν προ­χω­ρή­σει πολύ, με τις δύο πλευ­ρές να βρί­σκο­νται κοντά σε συμ­φω­νία.

Όπως όλα δεί­χνουν μέσα στην εβδο­μά­δα ανα­μέ­νο­νται ση­μα­ντι­κές εξε­λί­ξεις στην πε­ρί­πτω­ση από­κτη­σής του και το όνομα του παί­κτη ανα­μέ­νε­ται να προ­κα­λέ­σει αί­σθη­ση.

Από εκεί πέρα, χθες οι πο­δο­σφαι­ρι­στές του Εθνι­κού είχαν ρεπό, αφού σή­με­ρα θα συμ­με­τά­σχουν στη διορ­γά­νω­ση του Seven Side.

Ο Βαγ­γέ­λης Χα­τζηα­ντω­νί­ου δεν υπο­λο­γί­ζει στις υπη­ρε­σί­ες του Στέ­λιου Τσα­κί­ρη που έχει υπο­στεί διά­στρεμ­μα και του Γιώρ­γου Συ­με­ω­νί­δη που δεν έχει εκ­δο­θεί το δελ­τίο του.

Αμ­φί­βο­λος είναι ο Μάν­τσεφ λόγω ενο­χλή­σε­ων, με τη συμ­με­το­χή του να ξε­κα­θα­ρί­ζει σή­με­ρα το πρωί.

Τώρα όσον αφορά την προ­ε­τοι­μα­σία, θα συ­νε­χι­στεί τη Δευ­τέ­ρα, ενώ η επό­με­νη φι­λι­κή ανα­μέ­τρη­ση για τους Αρ­χι­πο­λε­νούς είναι προ­γραμ­μα­τι­σμέ­νη για την Τε­τάρ­τη, με αντί­πα­λο τον Κο­λοσ­σό Κά­στρου.

Τέλος, ολο­κλη­ρώ­θη­καν οι ερ­γα­σί­ες συ­ντή­ρη­σης του χλο­ο­τά­πη­τα στο γή­πε­δο Αρ­χί­πο­λης, έτσι ώστε να είναι σε καλή κα­τά­στα­ση ενό­ψει της νέας αγω­νι­στι­κής πε­ριό­δου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.