Τοπικές Ειδήσεις

Καταγγελία για μεγάλη διαρροή νερού στη Λαχανιά

Από την Τετάρτη 3 Μαρτίου υπάρχει μεγάλη διαρροή νερού στην Λαχανιά. Από την πρώτη στιγμή που παρουσιάσθηκε η βλάβη ειδοποιήθηκε η ΔΕΥΑΡ από αγρότες της περιοχής. Τόσες μέρες χάνεται μεγάλη ποσότητα νερού από το φράγμα του σκολωνίτη και αν δεν γίνει κάτι άμεσα, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος οι αγρότες της Λαχανιάς και του Γενναδίου να μην έχουν νερό να ποτίσουν τις καλλιέργειες τους την φετινή σεζόν.

Από την Τετάρτη μέχρι και σήμερα αγρότες και κάτοικοι της περιοχής τηλεφωνούν συνεχόμενα στις βλάβες και ρωτούν με αγωνία πότε θα επισκευαστεί η ζημιά, όμως δεν παίρνουν καμία συγκεκριμένη απάντηση.

Η ΔΕΥΑΡ οφείλει να επιβάλει στον υπεύθυνο ιδιώτη εργολάβο να μεταβεί άμεσα για την επισκευή της ζημιάς. Υποτίθεται πως η δημοτική αρχή επέλεξε να προσλάβει ιδιωτική εργολαβική εταιρία για την Νότια Ρόδο, με στόχο όλες οι ζημιές να επισκευάζονται αυθημερόν και να μην υπάρχει σπατάλη νερού. Αν δεν μπορούν να πιέσουν την ιδιωτική εταιρία, ας μεταβεί στην περιοχή η ΔΕΥΑΡ γρήγορα με δικά της συνεργία, για την αποκατάσταση της βλάβης.

Η δημοτική αρχή και η διοίκηση της ΔΕΥΑΡ έχουν μεγάλες ευθύνες για την μεγάλη σπατάλη χιλιάδων κυβικού νερού, το οποίο θα στερηθούν οι αγρότες του Γενναδίου και της Λαχανιάς τους επόμενους μήνες.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ 6/3/2021

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου