Τοπικές Ειδήσεις

Δήμος Νισυρίων: “Τιμούμε την 73η επέτειο της Ενωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα”

Γιορτάζουμε τα 73 χρόνια απελευθέρωσης της Δωδεκανήσου και την ένωση των νησιών μας με την Ελλάδα μας, γιορτάζουμε εκατοντάδες αιώνες Ελληνικού πολιτισμού. Η φετινή επέτειος βρίσκει τα νησιά μας, την πατρίδα μας, και τον κόσμο ολόκληρο κάτω από τις πρωτοφανείς συνθήκες της πανδημίας που έχει επηρεάσει όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας, που έχει ανατρέψει την καθημερινότητα και έχει επιβάλει ένα άλλο τρόπο ζωής. Θρηνούμε χιλιάδες θύματα στην πατρίδα μας και εκατομμύρια θύματα σε όλο τον κόσμο από αυτό τον αόρατο εχθρό. Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει τις ζωές όλων των Δωδεκανησίων και όλων των Ελλήνων. Η κατάσταση αυτή που έχει διαμορφωθεί να κάνει συνείδηση την ανάγκη για κοινή δράση, για αλληλεγγύη και για την προστασία του περιβάλλοντος.

Οι φετινή γιορτή της ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα μας να αποτελέσει για όλους μας πηγή ελπίδας και αισιοδοξίας για ένα καλύτερο αύριο των νησιών μας και της Ελλάδας μας. Οι αγώνες των προγόνων μας για λευτεριά αποτελούν το φάρο που φωτίζει τα βήματα μας για το μέλλον.

ΔΗΜΟΣ ΝΙΣΥΡΙΩΝ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου