ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α. Σ. Ρόδος: Αλλαγή ημέρας του προημιτελικού

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΡΟΔΟΣ

Ο Α.Σ. Ρόδος για τα προη­μι­τε­λι­κά του Κυ­πέλ­λου Δω­δε­κα­νή­σου θα φι­λο­ξε­νη­θεί από την Α.Ε. Κω, με φόντο το ει­σι­τή­ριο για τον ημι­τε­λι­κό της διορ­γά­νω­σης.

Η ανα­μέ­τρη­ση αρ­χι­κά είχε προ­γραμ­μα­τι­στεί για την προ­σε­χή Τε­τάρ­τη 13 Μαρ­τί­ου, ωστό­σο, θα αλ­λά­ξει ημέρα, έπει­τα από αί­τη­μα που κα­τέ­θε­σαν από κοι­νού «ελά­φια» και «βυσ­σι­νί» στην Επι­τρο­πή Πρω­τα­θλή­μα­τος και Κυ­πέλ­λου της ΕΠΣΔ.

Σύμ­φω­να με τις πλη­ρο­φο­ρί­ες της «δσπορ», το πι­θα­νό­τε­ρο είναι ο προη­μι­τε­λι­κός να γίνει την Τε­τάρ­τη 20 Μαρ­τί­ου στις 15:00 στο νέο στά­διο «Αντα­γό­ρας», με τον ορι­σμό να ανα­μέ­νε­ται από την ΕΠΣΔ μέσα στην προ­σε­χή εβδο­μά­δα.

Από εκεί και πέρα, οι «πρά­σι­νοι» της πόλης μας έχουν αφή­σει στην άκρη το Κύ­πελ­λο Δω­δε­κα­νή­σου και έχουν συ­γκε­ντρω­θεί στο πρω­τά­θλη­μα της Α’ Κα­τη­γο­ρί­ας και το εκτός έδρας παι­χνί­δι της 21ης αγω­νι­στι­κής με αντί­πα­λο τον Κλε­άν­θη, που θα γίνει το Σάβ­βα­το στις 15:30 στο γή­πε­δο Πα­ρα­δει­σί­ου.

Τα «ελά­φια» έχουν στόχο να προ­σθέ­σουν ακόμα μία νίκη στην συλ­λο­γή τους, έτσι ώστε να κά­νουν ακόμα ένα βήμα για την μα­θη­μα­τι­κή εξα­σφά­λι­ση κα­τά­κτη­σης του τί­τλου.

Η προ­ε­τοι­μα­σία των πο­δο­σφαι­ρι­στών συ­νε­χί­στη­κε χθες το με­ση­μέ­ρι στο βοη­θη­τι­κό του δη­μο­τι­κού στα­δί­ου, όπου μετά το απα­ραί­τη­το ζέ­στα­μα, εκτε­λέ­στη­καν ασκή­σεις τα­κτι­κής, τα­χύ­τη­τες και αγω­νι­στι­κά παι­χνί­δια στην κα­το­χή και την κυ­κλο­φο­ρία της μπά­λας.

Οι «πρά­σι­νοι» θα προ­πο­νη­θούν και σή­με­ρα, παρά την αργία της 7ης Μαρ­τί­ου, με την προ­ε­τοι­μα­σία τους για το παι­χνί­δι του Σαβ­βά­του να ολο­κλη­ρώ­νε­ται την Πα­ρα­σκευή με ασκή­σεις τα­κτι­κής και ενερ­γο­ποί­η­σης.

Τέλος, να ση­μειώ­σου­με ότι το ευ­χά­ρι­στο για τον προ­πο­νη­τή Θα­νά­ση Δέδε είναι ότι δεν υπάρ­χουν προ­βλή­μα­τα με τραυ­μα­τι­σμούς ή τι­μω­ρί­ες και όλοι οι πο­δο­σφαι­ρι­στές είναι στην διά­θε­σή του.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.