Για μια σκοτεινή στιγμή στην αμερικανική ιστορία κάνει λόγο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα στην Ουάσιγκτον και τονίζει ότι ο σεβασμός στους κανόνες είναι η ουσία της δημοκρατίας.
Με ανάρτησή της στο twitter, η κ. Σακελλαροπούλου αναφέρεται στην ευθύνη που φέρουν όσοι υποκίνησαν τα χθεσινά γεγονότα και τονίζει την ανάγκη για ομαλή μετάβαση της Προεδρίας στον Τζο Μπάιντεν. Μάλιστα, επισημαίνει ότι οι ηγέτες είναι οι πρώτοι που δίνουν το παράδειγμα.








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.