Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την συνεργασία του με την Α.Ε. Κύπρος, εξέδωσε ο Α.Σ. Ρόδος.
Αναλυτικά:
«Μετά από αρκετά μεγάλη περίοδο συζητήσεων και με πρωτοβουλία του υπεύθυνου της Ακαδημίας μας κ. Γιάννη Κάππου και του αντιπροέδρου της Α.Ε. Κύπρος κ. Μανώλη Ξεπαπαδάκη , πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, συνάντηση με τους προέδρους και των δύο ομάδων κ.κ. Αντώνη Μαρτίνη και Γιώργο Συμεωνίδη, τον γενικό αρχηγό της ομάδας μας Νικήτα Μαλλιάκα και τον Νεκτάριο Κατσαμάκη, όπου επήλθαν σε συμφωνία, βρήκαν την χρυσή τομή και έτσι με την νέα αγωνιστική περίοδο αθλητές τις Ακαδημίας μας, θα ενταχθούν στην ομάδα της Α.Ε. Κύπρος , αναπτύσσοντας σχέσεις αμοιβαίας βοήθειας και υποστήριξης , συμβάλλοντας αγωνιστικά στην Β’ Κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΠΣΔ. Αθλητές της Ακαδημίας μας , που αγωνίστηκαν στην αντρική ομάδα μας , είχαν δοθεί δανεικοί αλλά και με τους αθλητές του τμήματος υποδομής Κ -16, θα έχουν την δυνατότητα να εξελιχθούν κάνοντας ένα βήμα παραπάνω .
Τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας και πώς θα δουλέψουν οι ποδοσφαιριστές μας με το προπονητικό επιτελείο!
Μια νέα εποχή ξεκινάει για τον Α.Σ. Ρόδος, που με προτροπή του κ. Κάππου, υπεύθυνο των Ακαδημιών μας, οι αθλητές μας μένουν δίπλα μας, κοντά μας !
Να ευχαριστήσουμε θερμά και την διοίκηση της Α.Ε. Κύπρος, για την συνεργασία αυτή μεταξύ μας!
Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία, να έχουν μια καλή αγωνιστική και ποδοσφαιρική χρονιά!
Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, πάντα θα βρίσκεται και η χρυσή τομή! Συγχαρητήρια».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ