Ειδήσεις

Ο κ. Χαρ. Κόκκινος στην Έκθεση Ιστορικών Χαρτών τής 95 Α.Δ.Τ.Ε.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χ. Κόκκινος στην Έκθεση Ιστορικών Χαρτών τής 95 Α.Δ.Τ.Ε., στην εκδήλωση των Lions τής Ρόδου για τους αριστεύσαντες μαθητές Δωδεκανήσου και στην εκδήλωση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Ο Άγιος Εφραίμ»

Κοντά  στους αιμοδότες της Ρόδου και στο σύλλογό τους («Άγιος Εφραίμ»), στην εκδήλωσή τους που πραγματοποίησαν στις 3.3.2018 με θέμα «Εθελοντισμός και υγεία» παρέστη και μίλησε ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος. Στην τοποθέτησή του εξήρε το σημαντικό εθελοντικό έργο που καθημερινά προσφέρουν στην κοινωνία μας και στο γεγονός ότι αποτελούν θετικά πρότυπα και παράδειγμα προς μίμηση για τον τόπο μας.

  • Στις 4.3.2018 παραβρέθηκε στην εκδήλωση των Lions Ρόδου και στη βράβευση των αριστευσάντων μαθητών τής Δωδεκανήσου. Στην τοποθέτησή του ο κ. Χ. Κόκκινος συνεχάρη μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς και ζήτησε από την Πολιτεία να επενδύσει στην Παιδεία, γιατί αυτό αποτελεί επένδυση για το μέλλον.
  • Τέλος χθες 5.3.2018 ο κ. Χ. Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση τής 95 Α.Δ.Τ.Ε., επισκέφθηκε το Ιστορικό Κτίριο της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Ρόδου όπου είχε την ευκαιρία να δει από κοντά την Έκθεση Ιστορικών Χαρτών που από τις 2 – 7.3.2018 έχουν τη δυνατότητα οι πολίτες τής Ρόδου να την επισκεφθούν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου