Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου γύρω από τις συνθήκες θανάτου ενός 30χρονου ημεδαπού, κατοίκου εν ζωή Ρόδου, που βρέθηκε από φιλικό του πρόσωπο, νεκρός, μετά από χρήση ηρωίνης, σε παράπηγμα στην περιοχή Τραγανού Αφάντου.
Ο 30χρονος, χρήστης ναρκωτικών, δεν έδωσε σημεία ζωής από το μεσημέρι του Σαββάτου και το κινητό του τηλέφωνο ήταν κλειστό. Οικείοι του ανησύχησαν και φίλη του, περί ώραν 12.30 της Κυριακής, τον αναζήτησε στο παράπηγμα, στο οποίο μετέβαινε συχνά με φίλους του.
Εκεί τον βρήκε νεκρό και αμέσως ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές και το ΕΚΑΒ.
Στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικοί της σήμανσης.
Ο 30χρονος βρέθηκε να κρατά στο ένα του χέρι μια σύριγγα με την οποία είχε κάνει ενωρίτερα ενδοφλέβια χρήση ηρωίνης, κάτω από το ένα πόδι του βρέθηκε ακόμη μια σύριγγα και σε τσαντάκι μέσης μια πλαστική συσκευασία με δύο φιξάκια ηρωίνης, 12 χάπια του ναρκωτικού φαρμάκου Xanax, δύο δισκία άγνωστης ουσίας, η ταυτότητά του και το κινητό του τηλέφωνο.
Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα ακόμη και αυτό της αυτοκτονίας καθώς πληροφορήθηκαν ότι η ψυχολογική του κατάσταση το τελευταίο διάστημα ήταν άσχημη εξαιτίας της απώλειας της εργασίας του και του χωρισμού του.
Χθες διενεργήθηκε νεκροψία νεκροτομή και ο θάνατός του αποδίδεται σε πνευμονικό οίδημα.
Αναμένονται εξάλλου τα αποτελέσματα τοξικολογικής εξέτασης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ