Τις υπηρεσίες του Ραφαήλ Θαρρενού θα στερηθεί στην συνέχεια του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας ο Ηρακλής Μαριτσών. Ο νεαρός μέσος θα μεταβεί στην Αθήνα για σπουδές και έτσι ο προπονητής Μιχάλης Πολιάς δεν θα μπορέσει να τον έχει στην διάθεσή του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ο Θαρρενός να βρει ομάδα στην Αθήνα για να προπονείται, προκειμένου να διατηρηθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έτσι ώστε αν τον χρειαστεί ο Ηρακλής σε κάποια αναμέτρηση, να έρθει στο νησί μας για να αγωνιστεί.
Από εκεί και πέρα, ο Μιχάλης Πολιάς στο παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης με τον Ποσειδώνα Καρπάθου που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας θα έχει στην διάθεσή του, τους Σταμάτη Αμπελά και Γιώργο Ανδρεόπουλο.
Τα δελτία των ποδοσφαιριστών έχουν εκδοθεί και βρίσκονται στα χέρια των Μαριτσενών, με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση και με τον νεαρό τεχνικό να τους περιλαμβάνει στα πλάνα του.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία για το παιχνίδι της Τετάρτης, συνεχίστηκε χθες στο γήπεδο του συλλόγου, με ασκήσεις τακτικής, αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας και ασκήσεις ταχυτήτων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ