Μεγάλη πλέον είναι η κρίση της φοιτητικής στέγης .Υψηλές τιμές για πολύ μικρά διαμερίσματα ελέω airbnb. Η αναζήτηση ποιοτικής φοιτητικής κατοικίας με προσιτό ενοίκιο, αποτελεί τα τελευταία χρόνια «γολγοθά» για το σύνολο των φοιτητών ιδιαίτερα στα μεγάλα αστικά κέντρα και στις πόλεις που καταγράφουν έντονο τουριστικό ενδιαφέρον. Το γεγονός καταγράφεται σε ρεπορτάζ, πίνακες με τιμές δημοσιεύονται στα ΜΜΕ, διαμαρτύρονται οι γονείς και μόνο το αυτονόητο δεν ακούμε: να γίνουν άμεσα φοιτητικές εστίες, για να τελειώνει επιτέλους αυτό το πικρό αστείο.
Για το αυτονόητο
Ακούστε το άρθρο
Dimokratiki AI








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.