ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα τραγωδία σε πισίνα ξενοδοχείου στη Σάμο – Νεκρή 43χρονη τουρίστρια

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Πισίνα

Νεκρή βρέθηκε μία 43χρονη του­ρί­στρια σε πισίνα ξενο­δο­χείου στο Κόκκαρι της Σάμου, το βράδυ του Σαβ­βά­του.

Οι υπεύ­θυ­νοι του ξενο­δο­χείου που εντό­πι­σαν τη γυναίκα χωρίς τις αισθή­σεις της ειδο­ποί­η­σαν το ΕΚΑΒ. Οι δια­σώ­στες παρέ­λα­βαν την 43χρονη και επι­χεί­ρη­σαν να την επα­να­φέ­ρουν στη ζωή, όσο κατευ­θύ­νο­νταν προς το νοσο­κο­μείο, αλλά χωρίς απο­τέ­λε­σμα.

Η νεκρο­ψία – νεκρο­τομή θα ρίξει φως στις ακρι­βείς συν­θή­κες θανάτου της άτυχης του­ρί­στριας.

Για την υπόθεση έχει σχη­μα­τι­στεί δικο­γρα­φία ενώ οι Αρχές προ­σπα­θούν να εντο­πί­σουν ανθρώ­πους που ενδέ­χε­ται να είχαν έρθει σε επαφή με την 43χρονη, την ημέρα του θανάτου της. Μέχρι στιγμής δεν έχουν προ­χω­ρή­σει σε προ­σα­γω­γές ή συλ­λή­ψεις.

Είναι ο τέταρ­τος πνιγμός σε πισίνα, στην Ελλάδα, μέσα σε μία μόλις εβδο­μάδα, μετά τις δύο αδελφές από τη Γαλλία, 16 και 19 ετών αντί­στοιχα, στη Ρόδο, και το 8χρονο κορίτσι από το Ισραήλ που πνίγηκε στη Χερ­σό­νησο της Κρήτης.

Πηγή πλη­ρο­φο­ριών: ant1news.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.