Από την 1η Αυγούστου στον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης υπάρχει ένα νέο σύστημα κρατήσεων, με τις κρατήσεις από το παλιό να μεταφέρονται στο νέο.
Δεν ήταν δυνατό να μεταφερθούν κρατήσεις με ένα όνομα ή παράτυπες κρατήσεις καθώς το νέο δεν τις δέχεται. Ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης με ανακοίνωση του ζητάει από όλους υπομονή και κατανόηση καθώς κάθε αλλαγή γίνεται για τη δικαιότερη χρήση του συστήματος κρατήσεων, ενώ αναλύει και τον τρόπο που θα γίνονται πλέον οι διαδικτυακές κρατήσεις, με αρχείο που έχει «ανεβάσει» και το οποίο εκτός από τις οδηγίες, περιλαμβάνει και φωτογραφικό υλικό. Αναλυτικά:

«1. Πληκτρολογούμε τη σελίδα http://booking.rhodestennis.gr/Web

  1. Εάν έχουμε δημιουργήσει ήδη κωδικό σε προηγούμενη είσοδο μας στο σύστημα παραλείπουμε τα βήματα 3 & 4.
  2. Πληκτρολογούμε το email μας και πατάμε «αλλαγή κωδικού»
  3. Ανοίγουμε τα email μας (ελέγχουμε και τα spam) και αποθηκεύουμε το προσωρινό κωδικό που μας ήρθε στο email. Έπειτα πατάμε το link http://booking.kavouritennisclub.gr.
  4. Στο «όνομα χρήστη» πληκτρολογούμε το email που έχουμε δώσει στον όμιλο. Στο «συνθηματικό» πληκτρολογούμε τον κωδικό και έπειτα πατάμε το κουμπί είσοδος
  5. Στην αρχική οθόνη, αρχικά θα εμφανιστούν οι κανόνες. Θεωρούμε ότι τους έχετε διαβάσει και τους έχετε κατανοήσει ώστε να προχωρήσετε σε κράτηση γηπέδου.
  6. Για να αλλάξουμε το συνθηματικό μας πατάμε στη καρτέλα ‘ο λογαριασμός μου’, ‘αλλαγή συνθηματικού’. Βάζουμε 1 φορά το παλιό και 2 φορές το καινούργιο (θυμίζουμε ότι πρέπει να είναι τουλάχιστον 6ψηφιος)
  7. Για να κάνουμε κράτηση γηπέδου αλλά και να δούμε τις κρατήσεις μας, επιλέγουμε τη καρτέλα «Πρόγραμμα». Με πορτοκαλί εμφανίζονται οι ‘κρατημένες ώρες’ είτε για μαθήματα είτε από άλλες κρατήσεις. Εντοπίζουμε τις διαθέσιμες ώρες (λευκά κελιά) και επιλέγουμε την ώρα που επιθυμούμε. Αυτομάτως μας μεταφέρει στην καρτέλα που θα δηλώσουμε τον συμπαίκτη – αντίπαλο μας. A) Πληκτρολογούμε το όνομα στο κενό (βλ. εικόνα 6), B) επιλέγουμε το αντίστοιχο όνομα, Γ) έπειτα πατάμε «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ». Για να μεταβούμε στην προηγούμενη οθόνη χωρίς κράτηση πατάμε ‘Άκυρο’. Ένα email επιβεβαίωσης-υπενθύμισης της κράτησης θα αποσταλεί στο συμπαίκτη- αντίπαλο που έχουμε διαλέξει. (υπενθύμιση: εμείς δε θα λάβουμε τέτοιο email).
  8. Στη περίπτωση που θέλουμε να ακυρώσουμε μια κράτηση βρίσκουμε τη κράτηση μας, κάνουμε κλικ πάνω της και μας μεταφέρει στην επόμενη σελίδα και πατάμε «Διαγραφή». Ένα email ακύρωσης της κράτησης θα αποσταλεί στο συμπαίκτη- αντίπαλο μας. Εναλλακτικά μπορείτε να μπείτε στο site του ομίλου www.rhodestennis.gr και χωρίς να συμπληρώσετε κάποιο κωδικό πατάτε τις κρατήσεις».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ