ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ζητεί να κηρυχθεί εταιρεία σε κατάσταση πτώχευσης

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Πτώχευση

Eνώ­πιον του Πο­λυ­με­λούς Πρω­το­δι­κεί­ου Ρόδου με τη δια­δι­κα­σία της Εκού­σιας Δι­καιο­δο­σί­ας προ­σέ­φυ­γε γνω­στός επι­χει­ρη­μα­τί­ας του νη­σιού, με αί­τη­μα την κή­ρυ­ξη σε κα­τά­στα­ση πτώ­χευ­σης ετε­ρόρ­ρυθ­μης εται­ρεί­ας, που λει­τουρ­γεί παι­δό­το­πο στο νησί.

Σκο­πός της εται­ρί­ας είναι η εκ­με­τάλ­λευ­ση κα­φε­τέ­ριας και η εκ­με­τάλ­λευ­ση παι­δό­το­που, για τις ανά­γκες του οποί­ου ενερ­γού­ντο κατά σύ­νη­θες και κύριο επάγ­γελ­μα εμπο­ρι­κές πρά­ξεις (πώ­λη­ση προ­ϊ­ό­ντων και πα­ρο­χή υπη­ρε­σιών με σκοπό το κέρ­δος).

Πε­ρισ­σό­τε­ρα στην αυ­ρια­νή έντυ­πη έκ­δο­ση της “δη­μο­κρα­τι­κής”

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.