ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Μητσοτάκης ευχήθηκε «Χρόνια πολλά» στην κυρία Ειρήνη της Κινάρου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Ειρήνη Κατσοτούρχη

Σε μια συμ­βο­λική κίνηση ο πρω­θυ­πουρ­γός, Κυριά­κος Μητσο­τά­κης, επι­κοι­νώ­νησε σήμερα με την κυρία Ειρήνη στην Κίναρο προ­κει­μέ­νου να της ευχηθεί για την ονο­μα­στική της εορτή.

Η κυρία Ειρήνη, 74 ετών, είναι η μονα­δική κάτοι­κος του νησιού καθώς αρνεί­ται να εγκα­τα­λεί­ψει το σπίτι της. Τον περα­σμένο Ιανουά­ριο είχε σημάνει συνα­γερ­μός καθώς, λόγω κακο­και­ρίας, οι συγ­γε­νείς της δεν μπο­ρού­σαν να επι­κοι­νω­νή­σουν μαζί της, Τελικά μετά από κινη­το­ποί­ηση των Αρχών εντο­πί­στηκε, δηλώ­νο­ντας, πάντως, ότι δεν πρό­κει­ται να εγκα­τα­λεί­ψει το νησί.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.