ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με τον πρέσβη της Νότιας Κορέας ο δήμαρχος Ρόδου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
34

Τον πρέ­σβη της Νό­τιας Κο­ρέ­ας στην Ελ­λά­δα, υπο­δέ­χτη­κε το πρωί (Πα­ρα­σκευή) στο δη­μαρ­χείο, ο δή­μαρ­χος Ρόδου Φώτης Χα­τζη­διά­κος.

Ο κ. Η.Ε. Youngjip Ahn, που βρί­σκε­ται στη Ρόδο στο πλαί­σιο της ανά­πτυ­ξης των σχέ­σε­ων με τη χώρα μας, δή­λω­σε εν­θου­σια­σμέ­νος με τις ομορ­φιές του νη­σιού και έδει­ξε ιδιαί­τε­ρο εν­δια­φέ­ρον για την ενη­μέ­ρω­ση που του έκανε ο δή­μαρ­χος Ρόδου για την ιστο­ρία του τόπου.

Με δε­δο­μέ­νο ότι η Σεούλ θε­ω­ρεί­ται μία από τις κο­ρυ­φαί­ες 20 «πα­γκό­σμιες πό­λεις ποιό­τη­τας», συ­ζη­τή­θη­καν θέ­μα­τα που αφο­ρούν την πα­ρα­γω­γή και την εξοι­κο­νό­μη­ση ενέρ­γειας, αλλά και τον προ­γραμ­μα­τι­σμό του Δήμου Ρόδου για τη δια­χεί­ρι­ση των απο­βλή­των, αλλά και των νέων τε­χνο­λο­γιών (smart cities).

Συ­ζη­τή­θη­κε επι­πλέ­ον η δυ­να­τό­τη­τα ανά­πτυ­ξης των σχέ­σε­ων των δύο πλευ­ρών στο επί­πε­δο του πο­λι­τι­σμού και της διορ­γά­νω­σης εκ­δη­λώ­σε­ων

H πα­ρου­σία του εδώ σχε­τί­ζε­ται με τη διορ­γά­νω­ση του 1ου πα­γκό­σμιου πρω­τα­θλή­μα­τος Taekwondo Beach που φι­λο­ξε­νεί η Ρόδος στις εγκα­τα­στά­σεις του ΝΟΡ και του Κλει­στού της Καλ­λι­θέ­ας από τις 5 έως τις 7 Μαΐου, με την πα­ρου­σία 1.000 αθλη­τών από χώρες απ΄ όλο τον κόσμο.

Χθες στην έναρ­ξη της διορ­γά­νω­σης, ο δή­μαρ­χος Ρόδου τι­μή­θη­κε από πρό­ε­δρο της Πα­γκό­σμιας Ομο­σπον­δί­ας  ενώ στο δεί­πνο που πα­ρέ­θε­σε ο δή­μαρ­χος πήρε τη δια­βε­βαί­ω­ση από τον πρέ­σβη ότι θα κα­θιε­ρω­θούν ετή­σιες διε­θνείς διορ­γα­νώ­σεις Taekwondo στη Ρόδο.

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.