Ειδήσεις

Επίσκεψη Υψηλάντη στον Αρχάγγελο

Στην Δημοτική Ενότητα Αρχαγγέλου βρίσκεται τώρα ο Γ.Υψηλάντης μαζί με μέλη της παράταξης «Ρόδος Πορεία Ανατροπής». Ο κος Υψηλάντης βρίσκεται σε επαφές με τοπικούς παράγοντες, επιχειρηματίες και πολίτες της περιοχής προκειμένου να ενημερωθεί για τις ανάγκες και τα έντονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Μαζί του βρίσκονται οι Σ.Μητσού, Ι Μαρίνου, Κ.Κασάπης, Β.Μαυρουδάκης, Κ.Γεωργιάδης, Α.Παπαβασιλείου και πολλοί φίλοι και συνεργάτες της παράταξης.

Ο κος Υψηλάντης τόνισε την ανάγκη αναθεώρησης του γενικού σχεδιασμού κεντρικών λειτουργιών του δήμου που επηρεάζουν την καθημερινότητα των κατοίκων στις δημοτικές ενότητες οι οποίες είτε ατόνησαν στην πορεία της λειτουργίας τους, είτε δεν ενεργοποιήθηκαν ποτέ σε ευαίσθητους τομείς όπως η καθαριότητα, η υγεία, οι κοινωνικές υπηρεσίες και οι διοικητικές υπηρεσίες προς τους πολίτες.

«Η Ρόδος έχει ανάγκη από την ανατροπή της στασιμότητας στην οποία έχει περιέλθει και την χάραξη μιας πορείας για να αποκτήσει την θέση που της αξίζει»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου