Ειδήσεις

Εως τη Μ. Τετάρτη το δώρο Πάσχα

Μισό μισθό (ή 15 ημερομίσθια, αν υπάρχει συμφωνία αμοιβής με ημερομίσθιο) πρέπει να καταβάλλουν έως τη Μ. Τετάρτη οι εργοδότες στους εργαζόμενους με σχέση εξαρτημένης εργασίας αορίστου ή ορισμένου χρόνου που απασχολούν από την 1η Ιανουαρίου έως τις 30 Απριλίου, ενώ αναλογία δώρου δικαιούνται και οι εργαζόμενοι των οποίων η εργασιακή σχέση έχει διαρκέσει λιγότερο χρόνο.

Οι άνεργοι
Εκτός από τους εργαζόμενους δώρο Πάσχα θα λάβουν έως τη Μ. Τετάρτη από τον ΟΑΕΔ και οι επιδοτούμενοι άνεργοι. Το δώρο είναι ίσο με το μισό του μηνιαίου ποσού του επιδόματος ανεργίας και συνολικά 12,5 ημερήσια επιδόματα εφόσον έχουν επιδοτηθεί για όλο το χρονικό διάστημα από 1ης Ιανουαρίου μέχρι 30 Απριλίου. Αν οι επιδοτούμενοι έχουν συμπληρώσει μικρότερη διάρκεια επιδότησης, δικαιούνται ενίσχυση ίση με τρία ημερήσια επιδόματα ανεργίας για κάθε μήνα επιδότησης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου