Πάλεψαν μέχρι το τέλος, αλλά η έλλειψη εναλλακτικών λύσεων και η αποβολή του Μιχάλη Χατζηδημητρίου με πέντε φάουλ ήταν στοιχεία που είχαν ως αποτέλεσμα την ήττα του Γ.Σ. Δωδεκάνησος με 56-48 στο Μετς από τον Άτλαντα Αθηνών στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής στον όμιλο νότου μπάσκετ με αμαξίδιο. Η έλλειψη εναλλακτικών λύσεων στο φετινό ρόστερ και η αποβολή του Μιχάλη Χατζηδημητρίου με πέντε φάουλ (4.22’ πριν από το τέλος) ήταν τα στοιχεία που έγειραν την πλάστιγγα προς το μέρος των γηπεδούχων, που είχαν σε εκπληκτική μέρα τον Κότσαρη. Η ομάδα του Γιάννη Μαρουλλάκη αν και παρουσιάστηκε με λίγους παίκτες, έπαιξε παλικαρίσια και κοίταξε στα μάτια τους νταμπλούχους Ελλάδας. Έλεγξε το ρυθμό του αγώνα και δεν ήταν η αποβολή του Χατζηδημητρίου, κάλλιστα θα μπορούσε να πάρει τη νίκη στο Μετς.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 13-13, 25-23(ημ.), 33-36, 56-48
Διαιτητές: Σέρρας Π.- Παυλόπουλος
ΑΤΛΑΣ ΑΘΗΝΩΝ (Ζωτος): Στανκοβιτς 5, Ντομτζιόνι 2, Κότσαρης 17, Χαλδαίος 3, Βάσσης, Ζαφειρόπουλος Χριστοδούλου 18, Σπάθης, Κωνσταντινόπουλος, Τσαπανίδης 11
Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ (Μαρουλλάκης): Λουκάς, Χαρτερός 4, Χατζηκαντής, Μιχαήλου 3, Χατζηδημητρίου 6, Χαμαντί 22(1), Μαρτσάκης 13.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ