ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λακιτίρα: Προχωρά ο πλειοδοτικός διαγωνισμός

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Lakitira
Κα­νο­νι­κά θα διε­ξα­χθεί στις 7 Μαρ­τί­ου η πλειο­δο­τι­κή δια­δι­κα­σία για τα τρία ξε­νο­δο­χεία της Λα­κι­τί­ρα καθώς το αί­τη­μα προ­σω­ρι­νής δια­κο­πής, που εκ­δι­κά­στη­κε την πε­ρα­σμέ­νη Πέμ­πτη, απορ­ρί­φθη­κε από το δι­κα­στή­ριο.
Έτσι, ο ει­δι­κός εκ­κα­θα­ρι­στής (Deloitte) έχει λυ­μέ­να τα χέρια για να προ­χω­ρή­σει στον πλειο­δο­τι­κό δια­γω­νι­σμό.

Ση­μειώ­νε­ται ότι για τις τρεις μο­νά­δες (LakitiraSuites, LakitiraResort και LakitiraHelonaResort), συ­νο­λι­κής δυ­να­μι­κό­τη­τας 615 κλι­νών, με εκτι­μώ­με­να έσοδα για την περ­σι­νή χρο­νιά, ύψους 11,5 εκατ. ευρώ, υπάρ­χουν, σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες, πέντε- έξι εν­δια­φε­ρό­με­νοι επεν­δυ­τές. Με­τα­ξύ αυτών πε­ρι­λαμ­βά­νο­νται και ξε­νο­δο­χεια­κοί όμι­λοι.

Τα τρία ξε­νο­δο­χεία πω­λού­νται «κα­θα­ρά», χωρίς υπο­χρε­ώ­σεις, με «προί­κα» τις συμ­βά­σεις με tour operators και μο­να­δι­κή υπο­χρέ­ω­ση για τον αγο­ρα­στή να απορ­ρο­φή­σει το σύ­νο­λο των ερ­γα­ζο­μέ­νων.

Τα δά­νεια της Λα­κι­τί­ρα ανέρ­χο­νται στο ύψος των 40 εκατ. ευρώ, ενώ οι μο­νά­δες οδεύ­ουν προς την νέα σεζόν με ικα­νο­ποι­η­τι­κά επί­πε­δα κρα­τή­σε­ων (σ.σ. άνω του 80% πλη­ρό­τη­τα).

Χρή­στος Κί­τσιος-euro2day.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.