Ειδήσεις

“Αγώνας πολιτικής σπίλωσης του Περιφερειάρχη, με μόνο ταπεινό κίνητρο την πολιτική εκδίκηση”

Απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη, Γιάννη Φλεβάρη, στον Περιφερειακό Σύμβουλο Παναγιώτη Κουνάκη

“Προς τον «συμβουλάτορα» του Περιφερειάρχη, μια απάντηση:

Ο αυτοαποκαλούμενος «νέος», δεν έχει καμία σχέση με το νέο, αντιθέτως, εκφράζει κάθε τι παλαιοκομματικό στον τρόπο αντίληψης και άσκησης πολιτικής.

Απώλεσε το ηθικό δικαίωμα να δίνει συμβουλές εκείνος που επιδίδεται μετά μανίας σε έναν αγώνα πολιτικής σπίλωσης του Περιφερειάρχη προσωπικά και συλλήβδην της Περιφερειακής Αρχής, από την ημέρα που  ο Περιφερειάρχης δεν τον έκρινε άξιο να αναλάβει αξιώματα.

Με τα ταπεινά κίνητρα της πολιτικής εκδίκησης πολιτεύεται έκτοτε, με τον ψευτομανδύα του «νέου», ο οποίος  μετέρχεται κάθε παλαιοκομματικής πρακτικής.

Στον πόλεμο των εργολαβικών συμφερόντων περί «φωτογραφικών» διαγωνισμών,  έλαβε σαφή θέση, όπως έκανε και στην περίπτωση του Φράγματος Γαδουρά. Καταλαβαίνει μόνο ό, τι κατά περίπτωση τον συμφέρει.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου