Ειδήσεις

Δυναμικά ξεκίνησε τη θητεία του ο Φώτης Χατζηδιάκος

Πυκνό το πρόγραμμα του νέου δημάρχου Ρόδου, ο οποίος χθές το απόγευμα (Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου) παρέστη στην συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού. Η συνεδρίαση, στην οποία συμμετείχαν και οι νεοεκλεγέντες σύμβουλοι Ιαλυσού τόσο της πλειοψηφίας όσο και της μειοψηφίας, κινήθηκε περισσότερο σε απολογιστικό κλίμα. Ο κ. Χατζηδιάκος χαιρέτισε τη συνεδρίαση και πήρε μέρος στη συζήτηση που ακολούθησε γύρω από τα τρέχοντα προβλήματα της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού και έναν πρώτο προγραμματισμό δράσεων για την αντιμετώπισή τους.
Στη συνέχεια, μετά από πρόσκληση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου (ΕΠΣΔ), παρέστη στην τελετή της κλήρωσης που έγινε χθες το βράδυ. Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Χατζηδιάκος απηύθυνε στους παριστάμενους ευχές για μια ήρεμη και καλή ποδοσφαιρική περίοδο, ενώ εξήγγειλε ότι θα υπάρχει μέλος της ΕΠΣΔ στη σύνθεση του συμβουλίου του ΔΟΠΑΡ.

Τέλος ο κ. Χατζηδιάκος ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση των διοργανωτών του Διεθνούς Θερινού Σχολείου (Summer School), το οποίο διεξάγεται στη Ρόδο – και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Blue Sky – από 1 έως 5 Σεπτεμβρίου.
Το θέμα του Διεθνούς Θερινού Σχολείου, που διοργανώθηκε από το Εργαστήριο Διοίκησης Ναυτιλιακών και Λιμενικών Επιχειρήσεων του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (με έδρα στη Χίο) είναι: «Ανάπτυξη Κρουαζιέρας στη Μεσόγειο – Εμπειρίες και προκλησεις στη διαχείριση και την ανάπτυξη προορισμών».
Στο Θερινό Σχολείο, που διοργανώνεται για πρώτη φορά στη Ρόδο, συμμετέχουν πανεπιστημιακοί από την Ιταλία και τη Γερμανία, καθώς και εκπρόσωποι Λιμενικών Ταμείων της χώρας. Οι εισηγητές προέρχονται από την ελληνική και τη διεθνή ερευνητική και ακαδημαϊκή κοινότητα, αλλά και τη λιμενική και τουριστική βιομηχανία, ενώ, εκτός από τις διαλέξεις, πραγματοποιούνται και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης με στελέχη που διαθέτουν μακρόχρονη εμπειρία στο θέμα του θαλάσσιου τουρισμού.
Ο κ. Χατζηδιάκος συνεχάρη τους διοργανωτές και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εργασίες του Θερινού Σχολείου, εξαίροντας τη σημασία της κρουαζιέρας και του θαλάσσιου τουρισμού για τη Ρόδο και υπογραμμίζοντας ότι η ενίσχυση του συγκεκριμένου τομέα αποτελεί μία από τις πρώτες προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου