Ειδήσεις

Αντίθετο το 96% των εμπόρων της Θεσσαλονίκης στη λειτουργία καταστημάτων 52 Κυριακές

Κατά της λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων 52 Κυριακές τον χρόνο τάχθηκε το 96% όσων μελών του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ) προσήλθαν στην ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε.

Σημειώνεται ότι στην ψηφοφορία προσήλθαν 575 μέλη του ΕΣΘ, ενώ παράλληλα υπήρξε και εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου.
Στην ψηφοφορία για το διοικητικό συμβούλιο συμμετείχαν 471 άτομα (εκ των 1.480 ταμειακά ενήμερων μελών του ΕΣΘ που μπορούσαν να ψηφίσουν), ενώ στην αντίστοιχη διαδικασία προ τριετίας είχαν συμμετάσχει 630.

Σχολιάζοντας τη χαμηλή προσέλευση, ο απερχόμενος πρόεδρος του ΕΣΘ Κώστας Χαντζαρίδης σημείωσε πως «η οικονομική κούραση οδηγεί και σε απομάκρυνση».

Πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο μέχρι πρότινος Α’ αντιπρόεδρος του ΕΣΘ Παντελής Φιλιππίδης, λαμβάνοντας 368 ψήφους, δεύτερος ο κ. Χαντζαρίδης με 274, ο οποίος και θα παραμείνει μέλος του διοικητικού συμβουλίου και τρίτος ο Νίκος Χιονίδης.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα την επόμενη Τρίτη 15 Ιουλίου και πρόεδρος θα αναλάβει ο πρώτος σε ψήφους Παντελής Φιλιππίδης.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου