ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Το ποδόσφαιρο δεν είναι ρουσφέτι!»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Παιδικό πρωτάθλημα

Απο­γοη­τευ­μέ­νος από το γε­γο­νός ότι δεν είναι στις λί­στες των υπο­ψη­φί­ων για τη σχολή προ­πο­νη­τών (UEFA B) που θα γίνει τον Αύ­γου­στο στο νησί μας, είναι ο Γιάν­νης Λο­ρέν­τζος. Ο Ρό­διος προ­πο­νη­τής, όπως ανα­φέ­ρει σε ανα­κοί­νω­ση που εξέ­δω­σε, έχει όλα τα απα­ραί­τη­τα προ­σό­ντα και κα­τέ­θε­σε και όλα τα απα­ραί­τη­τα δι­καιο­λο­γη­τι­κά. Ανα­λυ­τι­κά, η ανα­κοί­νω­ση του ανα­φέ­ρει:

«Στους τε­λευ­ταί­ους 14 μήνες, η Ελ­λη­νι­κή Ομο­σπον­δία με πα­ρέμ­βα­ση του ίδιου του κ. Μπα­τά­κη, με προ­τρέ­πει να πα­ρα­κο­λου­θή­σω και να μπω στην δια­δι­κα­σία σχο­λής για το δί­πλω­μα UEFA B’. Παρά την αρ­χι­κή μου άρ­νη­ση αφού ο στό­χος μου ήταν να συ­νε­χί­σω τα επί­πε­δα στο εξω­τε­ρι­κό, δέ­χθη­κα και με την βο­ή­θεια της γραμ­μα­τεί­ας της ΕΠΣ Δω­δε­κα­νή­σου, κα­τέ­βα­σα τα απα­ραί­τη­τα απο­δει­κτι­κά έγ­γρα­φα από την Ομο­σπον­δία της Σκω­τί­ας. Ο ίδιος ο κ. Μπα­τά­κης μου τη­λε­φώ­νη­σε και μου είπε να προ­χω­ρή­σω με την αί­τη­ση και τα υπό­λοι­πα που χρειά­ζο­νται στην προ­κή­ρυ­ξη. Τα κα­τέ­θε­σα όλα στις απαι­τού­με­νες ημε­ρο­μη­νί­ες. Πε­ρί­με­να λοι­πόν να είμαι στις λί­στες για την σχολή που ξε­κι­νά­ει στις 4 Αυ­γού­στου. Όμως με μια ματιά ρου­τί­νας που έκανα στο επί­ση­μο στο επί­ση­μο site της ΕΠΟ, είδα ότι είμαι εκτός λί­στας. Είμαι ο μο­να­δι­κός Ρό­διος υπο­ψή­φιος στο συ­γκε­κρι­μέ­νο επί­πε­δο για φέτος. Έγινε πα­ρέμ­βα­ση από την ΕΠΣΔ (την ευ­χα­ρι­στώ γι’ αυτό), όμως στην Ομο­σπον­δία ρί­χνουν το μπα­λά­κι με­τα­ξύ του αρ­μό­διου γρα­φεί­ου και του κ. Μπα­ρά­κη. Εάν εκεί στην Αθήνα θέ­λουν να δη­μιουρ­γή­σουν τη δική τους «ILLUMINATI», τότε γί­νε­ται μια άνιση μάχη για τους άλ­λους υπο­ψή­φιους. Το πο­δό­σφαι­ρο δεν είναι ρου­σφέ­τι. Δεν μπο­ρού­με να κα­τα­πα­τά­με τα κρι­τή­ρια και να ανα­βαθ­μί­ζου­με κά­ποιους. Πρώτη μου κί­νη­ση λοι­πόν ήταν να μι­λή­σω σε εσάς στα Το­πι­κά Μέσα Ενη­μέ­ρω­σης. Και μετά σε αυτά της Αθή­νας. Εάν δεν δι­καιω­θώ θα ανα­γκα­στώ να χρη­σι­μο­ποι­ή­σω τις γνω­ρι­μί­ες στο εξω­τε­ρι­κό, ακόμα και του ίδιου του αντι­προ­έ­δρου και υπεύ­θυ­νου σε θέ­μα­τα σχο­λών σε χώρες που ανή­κουν στην UEFΑ, Σκω­τσέ­ζου κ. Andy Roxburgh, τον οποίο γνω­ρί­ζω προ­σω­πι­κά. Κρα­τάω μια πα­ρέν­θε­ση και συ­νε­χί­ζω».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.