ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το Τάμα του ΑΣΙΑΘΡ στον Πανορμίτη

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΣΙΑΘΡ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ

Με τον αγώνα «Τάμα 2019» ξε­κι­νά­ει σή­με­ρα το ιστιο­πλοϊ­κό πρω­τά­θλη­μα του ΑΣΙΑ­ΘΡ για το 2019. Ο αγώ­νας πε­ρι­λαμ­βά­νει δύο ιστιο­δρο­μί­ες, ενώ οι διορ­γα­νω­τές έδω­σαν στη δη­μο­σιό­τη­τα πε­ρισ­σό­τε­ρες λε­πτο­μέ­ρειες για αυτόν:

 

Ημέρα

 

Ώρα

 

Ιστιο­δρο­μία

4/05/2019 (Σάβ) 10:55 Ρόδος – Πα­νορ­μί­της
5/05/2019 (Κυρ) 11:55 Πα­νορ­μί­της – Ρόδος

 

Δια­δρο­μές

Ιστιο­δρο­μία 1α: Ρόδος – Πα­νορ­μί­της

Δια­δρο­μή:Η δια­δρο­μή θα είναι: Εκ­κί­νη­ση (Κάτω Πέ­τρες) – Τερ­μα­τι­σμός (Πα­νορ­μί­της). Το μήκος της δια­δρο­μής θα είναι πε­ρί­που 21,2νμ.

Γραμ­μή Εκ­κί­νη­σης: Η γραμ­μή εκ­κί­νη­σης θα είναι με­τα­ξύ μιας κί­τρι­νης φου­σκω­τής ση­μα­δού­ρας στην δεξιά πλευ­ρά της και μιας πορ­το­κα­λί ση­μαί­ας στο σκά­φος ση­μά­των της Επι­τρο­πής Αγώ­νων στην αρι­στε­ρή πλευ­ρά της. Η γραμ­μή εκ­κί­νη­σης θα είναι στην θα­λάσ­σια πε­ριο­χή Κάτω Πέ­τρες Ρόδου.

Γραμ­μή Τερ­μα­τι­σμού: Η γραμ­μή τερ­μα­τι­σμού θα είναι με­τα­ξύ ιστού με μπλε ση­μαία στην αρι­στε­ρή πλευ­ρά της και μιας κί­τρι­νης φου­σκω­τής ση­μα­δού­ρας στην δεξιά πλευ­ρά της. Ο ιστός θα το­πο­θε­τη­θεί κοντά στο φα­νά­ρι στην εί­σο­δο του λι­μέ­να Ι.Μ. Πα­νορ­μί­τη.

Ιστιο­δρο­μία 1β: Ρόδος – Σε­σκλί

Δια­δρο­μή:Η δια­δρο­μή θα είναι: Εκ­κί­νη­ση (Κάτω Πέ­τρες) – Τερ­μα­τι­σμός (Σε­σκλί). Το μήκος της δια­δρο­μής θα είναι πε­ρί­που 17νμ.

Γραμ­μή Εκ­κί­νη­σης: Η γραμ­μή εκ­κί­νη­σης θα είναι με­τα­ξύ μιας κί­τρι­νης φου­σκω­τής ση­μα­δού­ρας στην δεξιά πλευ­ρά της και μιας πορ­το­κα­λί ση­μαί­ας στο σκά­φος ση­μά­των της Επι­τρο­πής Αγώ­νων στην αρι­στε­ρή πλευ­ρά της. Η γραμ­μή εκ­κί­νη­σης θα είναι στην θα­λάσ­σια πε­ριο­χή Κάτω Πέ­τρες Ρόδου.

Γραμ­μή Τερ­μα­τι­σμού: Η γραμ­μή τερ­μα­τι­σμού θα είναι με­τα­ξύ ιστού με μπλε ση­μαία στην αρι­στε­ρή πλευ­ρά της και μιας κί­τρι­νης φου­σκω­τής ση­μα­δού­ρας στην δεξιά πλευ­ρά της. Ο ιστός θα το­πο­θε­τη­θεί πάνω στο σκά­φος ση­μά­των της Επι­τρο­πής Αγώ­νων, το οποίο θα βρί­σκε­ται στην πε­ριο­χή Νερά, στην νη­σί­δα Σε­σκλί Σύμης.

Ιστιο­δρο­μία 2: Πα­νορ­μί­της – Ρόδος

Δια­δρο­μή: Η δια­δρο­μή θα είναι: Εκ­κί­νη­ση (Πάτος) – Τερ­μα­τι­σμός (ΝΟ Ρόδου). Το μήκος της δια­δρο­μής θα είναι πε­ρί­που 21νμ.

Γραμ­μή Εκ­κί­νη­σης: Η γραμ­μή εκ­κί­νη­σης θα είναι με­τα­ξύ μίας κί­τρι­νης φου­σκω­τής ση­μα­δού­ρας στο δεξιό της άκρο και μιας πορ­το­κα­λί φου­σκω­τής ση­μα­δού­ρας στο αρι­στε­ρό της άκρο. Η γραμ­μή εκ­κί­νη­σης θα είναι στην θα­λάσ­σια πε­ριο­χή του ακρω­τη­ρί­ου Πάτος Σύμης.

Γραμ­μή Τερ­μα­τι­σμού: Η γραμ­μή τερ­μα­τι­σμού ορί­ζε­ται από δύο κί­τρι­νους ση­μα­ντή­ρες στην θα­λάσ­σια πε­ριο­χή Άκρα Λοι­μο­κα­θαρ­τη­ρί­ου, Μαν­δρά­κι Ρόδου, σε από­στα­ση 200μ από την ακτή (ο δε­ξιός).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.