Τοπικές Ειδήσεις

Ανακλήθηκε η απόφαση αναστολής συνεδρίασης του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου

Με νέα ανακοίνωσή της η Εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου ανακαλεί προηγούμενη με την οποία γνωστοποίησε την αναστολή της συνεδρίασης του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του Κορωνοϊου.
Στην νέα ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Επειδή με την αριθ. Δ1α/ΓΠ.οικ.76629/28-11-2020 ΚΥΑ (ΦΕΚ 5255/28-11-2020 τ.Β΄), αναφέρεται με τίτλο: ΄Εκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 έως και τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020.
Επειδή στο άρθρο 14 της ανωτέρω διευκρινίζεται: §1 «Η παρούσα ισχύει από Δευτέρα 30 Νοεμβρίου και ώρα 6.00 έως και την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου και ώρα 6.00, εκτός αν προβλέπεται διαφορετικά στις επιμέρους διατάξεις.
Κατόπιν τούτων δεν ισχύει η αριθ. πρωτ.4801/30-11-2020 Ανακοίνωσή μας και οι προσδιορισθείσες υποθέσεις στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου κατά την δικάσιμο της Δευτέρας 7 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 9.00 π.μ. θα εκδικασθούν κανονικά, με την επιφύλαξη τυχόν εκδόσεως νεωτέρας ΚΥΑ η οποία θα ορίζει διαφορετικά.
Επίσης ανακοινώνεται ότι η εργασία της Εισαγγελίας Εφετών Δωδεκανήσου διεκπεραιώνεται με περιορισμένο αριθμό υπαλλήλων παρισταμένων εκ περιτροπής καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες, στα γραφεία της υπηρεσίας για την αντιμετώπιση των αναγκαίων ενεργειών για τη διεκπεραίωση των ποινικών υποθέσεων καθώς και εκείνων που κατά περίπτωση και κατά την κρίση του διευθύνοντος την υπηρεσία έχουν κατεπείγοντα χαρακτήρα και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, η δε λοιπή εργασία παρέχεται εξ αποστάσεως με χρήση ηλεκτρονικών μέσων».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου