Στη διατήρηση του απόλυτου, που θα τον κρατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας, στοχεύει ο Ιάλυσος, ο οποίος υποδέχεται αύριο Τρίτη στη 1 το μεσημέρι στο Οικονομίδειο τη Δόξα Καρδάμαινας για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.
Οι “τοξοβόλοι” δεν παρεκκλίνουν από την πεπατημένη, αντιμετωπίζοντας το παιχνίδι ως μία ξεχωριστή και δύσκολη ενότητα, κόντρα σε έναν σκληροτράχηλο και επικίνδυνο αντίπαλο.
Ο τεχνικός των πρωτοπόρων Αγαπητός Αμπελάς δεν χαλάρωσε τους ρυθμούς τις προηγούμενες μέρες,. συνεχίζοντας την σκληρή καθημερινή δουλειά ώστε να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του σε εγρήγορση.
Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν και ο Ιάλυσος θα παραταχθεί και σήμερα πλήρης.
Όπως το συνηθίζει, ο Αγαπητός Αμπελάς θα παρατάξει μία ενδεκάδα διαφορετική σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Παστίδας, καθώς εμπιστεύεται το σύνολο των παικτών του και θέλει να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής.
Ιάλυσος: Έτοιμος να διευρύνει το σερί του















