Ατάκτως Ερριμμένα

Γιατί όχι μια παιδική μπάντα;

Γιατί τόσος ντόρος, επειδή δεν πήγε η Φιλαρμονική της Ρόδου στην Ιαλυσό στις εορταστικές εκδηλώσεις ,για την 28η Οκτωβρίου; Μα η λύση, ήταν μέσα στα πόδια τους, όπως αποδείχτηκε: «Η παρέλαση στην Ιαλυσό, θα γινόταν… ‘βουβή’ αλλά εμείς, επειδή δεν μπορούμε να αισθανόμαστε πολίτες β’ κατηγορίας, προνοήσαμε και συνεννοηθήκαμε με τον διευθυντή του Α’ Δημοτικού Σχολείου Ιαλυσού και με τον κ. Λεωνίδα Σακελλαρίδη να παίξει μία μπάντα με αρχηγό ένα παιδάκι του δημοτικού που είναι τυφλό, να πηγαίνει μπροστά και να μας κάνει περήφανους. Μία μικρή μπάντα 10 παιδιών του δημοτικού μας έβγαλε ασπροπρόσωπους, και έγινε τελικά η παρέλαση…» δηλώνουν από το Τοπική Κοινότητα.

Τι καλύτερο από μια μπάντα, από παιδιά της πόλης τους, που τους κάνει περήφανους και δίνει και σ’ αυτά την δυνατότητα να αισθανθούν  την χαρά της συμμετοχής; Μήπως το τοπικό συμβούλιο, θα έπρεπε στην έκτακτη συνεδρίαση που προγραμματίζουν, αντί να ψάχνουν, ποιος φταίει που δεν ήρθε η Φιλαρμονική, να ψάξουν τους τρόπους με τους οποίους θα δώσουν σ’ αυτά τα παιδάκια την δυνατότητα να κάνουν ζηλευτή την μπάντα τους και να δέχονται πια αυτοί αιτήματα για την συμμετοχή της σε εκδηλώσεις πέρα από την Ιαλυσό; Ας δουν αυτή την απουσία της Φιλαρμονικής, αφορμή για δημιουργική απασχόληση των παιδιών και ταυτόχρονα δημιουργία πολιτισμού.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου