Όπως μεταδίδουν τα ξένα Μέσα, τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά την επίθεση, ανάμεσα τους και ο δράστης, ο οποίος λέγεται ότι ήταν υπάλληλος στο αστυνομικό τμήμα

Στους πέντε ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών στο Παρίσι μετά την επίθεση με μαχαίρι σε αστυνομικό τμήμα. Στους νεκρούς περιλαμβάνονται τέσσερις αστυνομικοί και ο δράστης.  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης εισέβαλε στο αστυνομικό τμήμα και επιτέθηκε με μαχαίρι στον αστυνομικό, ο οποίος τον πυροβόλησε και τον σκότωσε. Όπως μεταδίδουν τα ξένα Μέσα, τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά την επίθεση, ανάμεσα τους και ο δράστης, ο οποίος λέγεται ότι ήταν υπάλληλος στο αστυνομικό τμήμα.

Η περιοχή γύρω από το αρχηγείο της αστυνομίας, το οποίο βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας, έχει αποκλεισθεί και ασθενοφόρα βρίσκονται επιτόπου. Η εταιρεία του παρισινού μετρό RATP ανακοίνωσε επίσης ότι ο σταθμός Cite, που βρίσκεται κοντά στο αρχηγείο της αστυνομίας, έκλεισε για λόγους ασφαλείας. Ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Κριστόφ Καστανέρ, ο οποίος επρόκειτο να μεταβεί στην Τουρκία, ανέβαλε την αναχώρησή του και μεταβαίνει επιτόπου. Λίγο μετά τις 3.30 το μεσημέρι το γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι BFM TV μετέδωσε πως τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά την επίθεση στην έδρα της αστυνομίας.

The Associated Press

@AP

BREAKING: French police union official says knife attack at Paris police headquarters injures 2 officers, assailant dead.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ