Τοπικές Ειδήσεις

Συνήλθε σε συνεδρίαση η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ρόδου

Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, της οποίας ορίστηκε αντιπρόεδρος ο κ. Γιάννης Αφεντούλης από την αντιπολίτευση. Στην πρώτη συνεδρίαση συζητήθηκαν θέματα που είχαν να κάνουν με παραχωρήσεις κοινοχρήστων χώρων, την τοποθέτηση αρχαίας επιγραφής που είχε βρεθεί στις Φάνες σε κεντρικό σημείο του χωριού, αίτημα που δεν είχε εγκριθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή.
Μετά το πέρας της συνεδρίασης ο πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, αντιδήμαρχος Κώστας Ταρασλιάς δήλωσε: «Στην πρώτη αυτή συνεδρίαση συζητήσαμε το πώς πρέπει να λειτουργούμε… Πρέπει να είναι πάντα ενημερωμένοι οι συνάδελφοι και ζήτησα να είναι παρόντες στις συνεδριάσεις οι υπηρεσιακοί παράγοντες ώστε να ενημερώνουν τα μέλη όταν χρειαστεί. Ορισμένα θέματα μπορεί να είναι διαδικαστικά και οφείλουμε να ακούμε την εισήγηση της υπηρεσίας, όμως σε κάποια θέματα που έχουν πολιτική υπόσταση ο ρόλος του δημοτικού συμβούλου δεν απαξιώνεται, τοποθετούμαστε αλλά με συντονισμένο τρόπο. Επίσης ζήτησα από τους υπηρεσιακούς παράγοντες στην επόμενη συνεδρίαση να μας δώσουν εικόνα ποιους χώρους καταλαμβάνουν ΑΜΕΑ, ταξί, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, ποιες είναι οι θέσεις φορτοεκφόρτωσης, έτσι ώστε να να μπορούμε να πάρουμε θέση πάνω σε αυτό το ζήτημα… Επίσης ζήτησα να μας δώσουν εικόνα για τους κοινόχρηστους χώρους για να δούμε ποιοι είναι εγκεκριμένοι και ποιες είναι οι κανονιστικές αποφάσεις που έχουν ληφθεί από το δήμο. Είναι αναγκαίο αυτό, για να μπορέσουμε να τοποθετηθούμε για τυχόν παραβάσεις που γίνονται».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου