Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι αξιωματούχοι των αναμετρήσεων της 3ης αγωνιστικής των play off του πρωταθλήματος Super League 1 που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 5 Απριλίου.
Ο Τάσος Σιδηρόπουλος του συνδέσμου της Δωδεκανήσου θα διευθύνει το παιχνίδι του ΝΠΣ Βόλος με την ΑΕΚ που θα ξεκινήσει στις 18:00 στο Πανθεσσαλικό στάδιο.
Βοηθοί του θα είναι ο Ανδρέας Μεϊντανάς από τον σύνδεσμο Αχαΐας και ο Κώστας Ψαρρής από τον σύνδεσμο Ζακύνθου, 4ος διαιτητής ο Στράτος Γκορτζίλας από τον σύνδεσμο Μακεδονίας, διαιτητής VAR ο Στέφανος Κουμπαράκης από τον σύνδεσμο Κυκλάδων, A.VAR ο Θεόφιλος Μωυσιάδης από τον σύνδεσμο Ηπείρου και παρατηρητής διαιτησίας ο Δαμιανός Ευθυμιάδης από τον σύνδεσμο Πιερίας.





























Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.