ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στου Στρέφη ο Ιπποκράτης

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ

Τη νίκη που θα έχει διπλή ση­μα­σία θέλει να πε­τύ­χει σή­με­ρα (13:30) ο Ιπ­πο­κρά­της Κω στο κλει­στό γυ­μνα­στή­ριο του Στρέ­φη με αντί­πα­λο τον άκρως υπο­λο­γί­σι­μο Τρί­τω­να. Στο παι­χνί­δι με το οποίο θα ανοί­ξει η αυ­λαία της 20ης αγω­νι­στι­κής, η ομάδα του Χάρη Κου­λου­ριώ­τη θα αντι­με­τω­πί­σει μία ομάδα που έχει τους ίδιους στό­χους, δη­λα­δή την άνοδο στην Α2. Άρα με μία νίκη αφε­νός ο Ιπ­πο­κρά­της θα κάνει ακόμη ένα βήμα για την άνοδο του και αφε­τέ­ρου θα αφή­σει πίσω στη βαθ­μο­λο­γία τον Τρί­τω­να. Η απο­στο­λή του Ιπ­πο­κρά­τη Κω ανα­χώ­ρη­σε χθες για την Αθήνα και ο Χάρης Κου­λου­ριώ­της θα έχει όλους τους παί­κτες στη διά­θε­σή του. Αγω­νι­στι­κά προ­βλή­μα­τα δεν υπάρ­χουν στις τά­ξεις της ομά­δας και στην Αθήνα βρί­σκο­νται οι: Λε­κά­κης, Τρύ­πας, Αση­μα­κό­που­λος, Χα­ρί­σης, Ονά­σο­γλου, Κου­μπού­ρας, Τσα­κα­λέ­ρης, Σκού­φης, Γιου­σέ­μο­γλου και Κα­τα­βαί­νης.

Ο Πα­να­γιώ­της Μα­κρής (Α1 Εθνι­κής) από την Κρήτη και ο Μά­ριος Κα­νελ­λό­που­λος (Β’ Εθνι­κής) του συν­δέ­σμου Αχα­ΐ­ας- Ηλεί­ας θα «σφυ­ρί­ξουν» το Σάβ­βα­το (13:30) το παι­χνί­δι ανά­με­σα στον Τρί­τω­να και τον Ιπ­πο­κρά­τη Κω, στο πλαί­σιο της 20ης αγω­νι­στι­κής για το πρω­τά­θλη­μα της Β’ Εθνι­κής (20η αγω­νι­στι­κή).

ΤΟ ΠΡΟ­ΓΡΑΜ­ΜΑ ΤΗΣ 20ης ΑΓΩ­ΝΙ­ΣΤΙ­ΚΗΣ

ΣΑΒ­ΒΑ­ΤΟ(03/03):

Στρέ­φη (13:30): Α.Ο. Τρί­των- Ιπ­πο­κρά­της Κω

(Μα­κρής- Κα­νελ­λό­που­λος Μ./ Στα­μα­τό­που­λος)

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.