«Σεμνά και ταπεινά», χωρίς τυμπανοκρουσίες και επικοινωνιακά τεχνάσματα “για το θεαθήναι τοις ανθρώποις” θα επισκεφθεί στις 6 και 7 Μαρτίου, Σύμη και Ρόδο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυρ. Μητσοτάκης, για να γιορτάσει μαζί μας την Επέτειο της Ενσωμάτωσης.
Σύμφωνα με πληροφορί
ες της «δημοκρατικής», ο κ. Κυρ. Μητσοτάκης θα αφιχθεί στη Ρόδο το πρωί της Τρίτης με πτήση της «Aegean» και αμέσως θα μεταβεί στη Σύμη, όπου θα έχει, στο Δημαρχείο, διαβούλευση με τους φορείς, οι οποίοι θα θέσουν “επί τάπητος” το σύνολο των προβλημάτων που απασχολούν το μαρτυρικό νησί. Ειδικότερα αναμένεται να τεθούν θέματα που αφορούν στο Κτηματολόγιο, στους δασικούς χάρτες και στις επιπτώσεις από τις καταστροφικές πλημμύρες. Με ενδιαφέρον αναμένονται από τους Συμιακούς, όπως δηλώθηκε στην «δ», οι τοποθετήσεις του κ. Μητσοτάκη επί του συνόλου των προβλημάτων.
Μετά τη λήξη των συναντήσεων, ο κ. Μητσοτάκης θα επιστρέψει στη Ρόδο και θα έχει διαβούλευση με τους τοπικούς φορείς στην Περιφέρεια ή στο Δημαρχείο (σημ. οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμα). Στη συνέχεια θα έχει ιδιαίτερη συνάντηση με τοπικά κομματικά στελέχη, σε χώρο που θα ανακοινωθεί.
Το πρωί της Τετάρτης, 7ης Μαρτίου, ο κ. Μητσοτάκης θα παρακολουθήσει την επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού και στη συνέχεια θα παρακολουθήσει την παρέλαση. Μετά θα ανέβει στο περιφερειακό μέγαρο για να χαιρετήσει τους επισήμους και στη συνέχεια θα παραστεί στο Δημοτικό Θέατρο στην ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για την Επέτειο της Ενσωμάτωσης, όπου ενδέχεται να απευθύνει χαιρετισμό.
Το απόγευμα θα επισκεφθεί κάποιο χωριό της Ρόδου (άγνωστο ακόμα ποιο) και στις 7 το βράδυ θα αναχωρήσει επιστρέφοντας στην Αθήνα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ