Στην Κω θα βρεθεί σήμερα ο Ηρακλής Μαριτσών, καθώς στις 15:00 θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο της Κεφάλου, από τον τοπικό Νικαγόρα στο εξ αναβολής παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Οι «πράσινοι» προέρχονται από δύο ήττες, για το πρωτάθλημα από τον Διαγόρα Βατίου εντός έδρας με σκορ 3-2 και για το Κύπελλο Δωδεκανήσου από τον Κλεάνθη με σκορ 3-1 στο γήπεδο Παραδεισίου, γι’ αυτό και θέλουν πάση θυσία την νίκη στην σημερινή αναμέτρηση, προκειμένου να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών.
Μία νίκη που εφόσον κατακτηθεί, θα τους επιτρέψει να ανέβουν στην 7η θέση του πίνακα, τονώνοντας και την ψυχολογία τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Η προετοιμασία των Μαριτσενών για την σημερινή αναμέτρηση, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο γήπεδο του συλλόγου. Ο Κώστας Πάττας έδωσε εντολή να εκτελεστεί ένα χαλαρό σε ρυθμό πρόγραμμα, επικεντρωμένο σε ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων, καθώς είχε προηγηθεί το επιπρόσθετο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Κλεάνθη και ο νεαρός τεχνικός δεν ήθελε να επιβαρύνει περισσότερο τους ποδοσφαιριστές του.
Πάντως ο νεαρός τεχνικός δεν θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους, καθώς οι Φελεγάκης και Φελεσάκης έχουν τεθεί εκτός πλάνων λόγω των τραυματισμών που αντιμετωπίζουν εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως και ο Τσαλώλης που είναι τιμωρημένος. Αμφίβολος είναι ο Σιαμαντούρας, με τον Κώστα Πάττα να γνωρίζει σήμερα το πρωί, που θα αναχωρήσει και η αποστολή των Μαριτσενών για την Κω, αν ο νεαρός μέσος θα εξασφαλίσει άδεια από την μονάδα του, προκειμένου να θέσει τις υπηρεσίες του στην διάθεσή του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ