Σήμερα στις 15:00 η ομάδα της ΑΕΡΑ θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο Αντιμάχειας από τον ΔΙ.ΑΣ. στο εξ αναβολής ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Οι «ερυθρόλευκοι» του Βαγγέλη Χοσάδα βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, προερχόμενοι από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, που τους έχουν ανεβάσει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Γι’ αυτό και στην σημερινή αναμέτρηση, θέλουν να προσθέσουν ακόμα ένα «τρίποντο» στην συλλογή τους, για να προσπεράσουν βαθμολογικά του Κώους και να μειώσουν την διαφορά τους από τον πρωτοπόρο Φοίβο στους έξι πόντους.
Φυσικά όλοι στο στρατόπεδο των Αφαντενών, με πρώτο και καλύτερο τον έμπειρο τεχνικό, γνωρίζουν ότι το παιχνίδι είναι εξαιρετικά δύσκολο, ωστόσο, θεωρούν ότι έχουν την εμπειρία και την ποιότητα για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν.
Ο Βαγγέλης Χοσάδας έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό, όπως και να εφαρμόσουν το τακτικό πλάνο που έχει καταστρώσει, αφού αυτά θεωρεί ότι είναι τα στοιχεία που θα οδηγήσουν την ΑΕΡΑ στην νίκη.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, ολοκληρώθηκε την Πέμπτη στο γήπεδο Αφάντου, με ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων, στημένες μπάλες, ενώ διεξήχθη και οικογενειακό διπλό μικρής διάρκειας.
Εκτός πλάνων του Βαγγέλη Χοσάδα βρίσκεται ο Χρήστος Γαργάλης που ταλαιπωρείται από θλάση στους προσαγωγούς, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεσή του για να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, συμπεριλαμβανομένων και τον τελευταίων μετεγγραφικών αποκτημάτων του συλλόγου, καθώς εκδόθηκαν τα δελτία τους.
Τέλος να αναφέρουμε ότι η αποστολή των «ερυθρόλευκων» αναχώρησε χθες το βράδυ για την Κω.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ