Ειδήσεις

Ανακοινώθηκαν κι άλλοι υποψήφιοι με τον Σ. Καρίκη

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΡΕΝΑΣ (ΕΙΡΗΝΗ) ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ
Κόρη του αείμνηστου Γεώργιου Καραγιάννη, προέδρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, ιδρυτή της ΔΑΝΕ και της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, έμαθα από μικρή να οραματίζομαι, να βάζω τον πήχη ψηλά και να υλοποιώ τα οράματά μου με ήθος, ανιδιοτέλεια, επιμονή και πολύ αγάπη για τον τόπο μου.

Σε αυτή την κρίση αξιών που ταλανίζει τον τόπο μας δε θα μπορούσα να είμαι αμέτοχη.

Συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία πιστεύοντας ότι δε μπορούμε άλλο να αδιαφορούμε. Δεν μπορούμε άλλο να ανεχόμαστε την υποτίμηση του τόπου μας.

Συμμετέχω γιατί πιστεύω ότι η γυναίκα έχει λόγο, έχει δύναμη και περίσσευμα ψυχής, υψηλό αίσθημα δικαίου, είναι ετοιμοπόλεμη απέναντι στις προκλήσεις και γνωρίζει από τη φύση της να παλεύει και να υπερασπίζεται περιφρουρώντας και προστατεύοντας τα ιδανικά και τις αξίες της.

Συμμετέχω γιατί πιστεύω σε όλους εμάς που αισθανόμαστε τεράστια την ευθύνη αυτού του τόπου

«.. Ν’ αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.»

Επέλεξα την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ διότι πιστεύω ότι ο επικεφαλής και Υποψήφιος Δήμαρχος Στράτος Καρίκης, μπορεί να αλλάξει το νησί μας, μπορεί να κάνει τον τόπο και πάλι ανταγωνιστικό και πάλι πρωταγωνιστή στον παγκόσμιο χάρτη.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Γεννήθηκε στη Ρόδο στις 22.2.1968. Αποφοίτησε από το Καζούλλειο ΤΕΛ Ρόδου το 1985 και το 1987 πήρε το πτυχίο του Οικονομικού Κολλεγίου Αθηνών SAINT GEORGE COLLEGΕ. Eργάστηκε για 20 χρόνια κοντά στον πατέρα της ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ στο Ξενοδοχείο ΩΚΕΑΝΙΣ και 5 χρόνια στο Ξενοδοχείο ΕΛΙΝΑ, το σημερινό IXIAN GRAND, του οποίου είναι συνδιαχειρίστρια. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

Είναι Έφορος του τμήματος στίβου του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΔΙΑΓΟΡΑΣ».

Εθελόντρια στο ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ από τα 18 της χρόνια.

Μέλος του Δ.Σ «ΜΑΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ», του συλλόγου «ΘΑΛΕΙΑ» και από τις πρωτεργάτριες στην ΑΜΚΕ «Η ΡΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ».

Συμμετείχε εθελοντικά σε πολιτιστικές δράσεις του ΔΟΠΑΡ.

Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.

Δήλωση Στράτου Καρίκη για την υποψηφιότητα της Ρένας Καραγιάννη
Έχοντας κοντά μας ανθρώπους σαν τη Ρένα Καραγιάννη αισθανόμαστε ότι ενισχύεται το Όραμά μας για τη Ρόδο μας, μίας Ρόδου αντάξιας των προσδοκιών μας. Η Ρένα Καραγιάννη, είναι ένα διακεκριμένο και ενεργό μέλος της Ροδιακής Κοινωνίας και είναι τιμή και χαρά μας να την έχουμε στην οικογένειά μας.

Στράτος Καρίκης, Υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΜΗΝΑ ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ
Σε μία εποχή που οι προκλήσεις για την κοινωνία είναι τόσο μεγάλες, δεν θα μπορούσα να απέχω, από τις δημοτικές εκλογές. Επέλεξα συνειδητά να ταχθώ στο πλευρό του Στράτου Καρίκη, ενός ανθρώπου με σπάνιο ήθος, με μεγάλη κοινωνική ευαισθησία, που στέκεται κοντά στον πολίτη, που είναι γνώστης των προβλημάτων και των δυνατοτήτων του τόπου μας, ενός ανθρώπου ικανού με διάθεση προσφοράς για τη Ρόδο μας.

Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Με τη δική σας υποστήριξη και αγάπη μπορεί να γίνει το Όραμά μας για μία νέα Ρόδο, μία Ρόδο αντάξια των προσδοκιών μας, πραγματικότητα.

Μηνάς Πατσουράκης, Υπάλληλος ΔΕΗ, Ιδιοκτήτης Ταξί

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗ
Είναι χαρά μας να έχουμε στην παράταξή μας ανθρώπους σαν τον Μηνά Πατσουράκη. Με το Μήνα και μαζί με όλα τα μέλη της παράταξής μας θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας για μία Ρόδο με νέα αισθητική, που θα δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους.

Στράτος Καρίκης υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου

Φίλες και Φίλοι,

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΝΕΛΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ
Στις επικείμενες δημοτικές εκλογές κατέρχομαι υποψήφιος με την παράταξη του Στράτου Καρίκη, ενός ανθρώπου, ο οποίος παρουσιάζοντας δημόσια τις θέσεις του και τις βασικές αρχές του προγράμματός του, απέδειξε ότι ξέρει, θέλει και μπορεί να δώσει μία νέα δυναμική στη Ρόδο μας.
Νιώθω μεγάλη τιμή να αποτελώ μέρος αυτής της συλλογικής προσπάθειας.

Μανώλης Κανέλλης, πρώην δημοτικός υπάλληλος

Δήλωση Στράτου Καρίκη για την υποψηφιότητα του Μανώλη Κανέλλη
Μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα, συμπληρώνεται η παράταξή μας με αξιόλογα στελέχη όπως είναι ο Μανώλης Κανέλλης. Χαιρετίζουμε την υποψηφιότητα του Μανώλη Κανέλλη και νιώθουμε αισιόδοξοι ότι όλοι μαζί θα δώσουμε έναν ωραίο αγώνα με στόχο να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των πολιτών όλης της Ρόδου.

Στράτος Καρίκης, Υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου

Δήλωση Υποψηφιότητας Μιχάλη Μίγκλη με την παράταξη Ροδίων Όραμα
Η μεγάλη αγάπη για τον τόπο μας, τη Ρόδο αποτελεί το ισχυρότερο κίνητρο για εμένα να κατέλθω ως υποψήφιος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές με την παράταξη «Ροδίων Όραμα» του Στράτου Καρίκη. Το νησί χρειάζεται ανθρώπους άξιους, ικανούς, διεκδικητικούς με στόχους και πρόγραμμα. Εμπιστευόμαστε τον Στράτο Καρίκη ότι μπορεί να φέρει στη Ρόδο μία νέα δυναμική. Μαζί του θα δουλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προς όφελος όλων των πολιτών. Οραματιζόμαστε μία Ρόδο με νέα αισθητική, που θα δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους. Αυτή είναι η Ρόδος για την οποία αξίζει να αγωνιστούμε.

Μιχάλης Μίγκλης-Υπάλληλος του Δημοσίου

Δήλωση Στράτου Καρίκη για την υποψηφιότητα του Μιχάλη Μίγκλη
Χαιρετίζουμε την υποψηφιότητα του Μιχάλη Μίγκλη με την παράταξή μας. Οι στόχοι μας και το Όραμά μας για μία Ρόδο η οποία όχι μόνο θα κερδίσει την παλιά της αίγλη αλλά και θα αποκτήσει νέα δυναμική, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στις προσδοκίες κάθε πολίτη ξεχωριστά, παίρνουν το δικό τους σχήμα με τη συμμετοχή κάθε μέλους στην μεγάλη μας οικογένεια, στην οικογένεια της παράταξης «Ροδίων Όραμα».

Στράτος Καρίκης, Υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΟΤΗΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΑΓΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ
Ροδίτισσες και Ροδίτες
Αποφάσισα να κατέλθω ως υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές μαζί με τον Στράτο Καρίκη έναν άνθρωπο με ξεχωριστό ήθος, έντιμο, έμπειρο και διεκδικητικό.

Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη για μία Ρόδο, η οποία θα δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους πολίτες, ακόμη και των πιο απομακρυσμένων χωριών. Τα χωριά μας πρέπει να παραμείνουν ζωντανά και μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη όλου του νησιού. Πρέπει να δοθεί η ευκαιρία στα χωριά μας και αυτή την ευκαιρία υπόσχεται ότι θα δώσει η παράταξη «Ροδίων Όραμα» και ο επικεφαλής Στράτος Καρίκης.

Βασίλης Αγκάς-Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Τοπικής Κοινότητας Πυλώνας

Δήλωση Στράτου Καρίκη για την Υποψηφιότητα του ΒΑΣΙΛΗ ΑΓΚΑ
Στην προσπάθειά μας να δώσουμε νέα ώθηση στα χωριά μας, να διώξουμε μακριά τον προβληματισμό και την απογοήτευσή των κατοίκων, να κάνουμε πράξη όλα αυτά που σκέφτεται για το νησί μας ο κάθε Ροδίτης και Ροδίτισσα, η εμπειρία και οι ικανότητες του Βασίλη Αγκά αποτελούν εγγύηση για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Καλωσορίζουμε λοιπόν στην παράταξή μας τον Βασίλη Αγκά και συνεχίζουμε δυναμικά για την ολοκλήρωση του Οράματός μας.

Στράτος Καρίκης, Υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου