Ως γνωστόν στο σαββατοκύριακο δεν υπάρχουν παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, καθώς η ΕΠΣΔ αποφάσισε να διεξαχθούν μόνο οι εξ αναβολής αναμετρήσεις της 16ης και 17ης αγωνιστικής.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Γιάννης Καμπούρης να διαμορφώσει ανάλογα το πρόγραμμα των προπονήσεων της εβδομάδας για τους ποδοσφαιριστές του Διαγόρα Βατίου.
Ο έμπειρος τεχνικός προπόνησε κανονικά χθες τους αθλητές του στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, όπως και αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα, με πλήρη ένταση.
Οι Βατενοί θα προπονηθούν και σήμερα στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» , ενώ το σαββατοκύριακο ο Γιάννης Καμπούρης θα δώσει διήμερο ρεπό στους αθλητές του για να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.
Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων θα επιστρέψουν την προσεχή Δευτέρα, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, με αντίπαλο τον Αστέρα Παστίδας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ