Ειδήσεις

Η Silk Oil ενισχύει το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ρόδου

Ο νέος χρόνος ήρθε και μαζί του έφερε στη Ρόδο μια ευχάριστη και διαφορετική κοινωνική δράση, που θα συνεχιστεί μέχρι τις 31 Μαρτίου 2015! Μια όμορφη και συγκινητική πρωτοβουλία, που σχεδίασε και υλοποιεί ήδη η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων Silk Oil.
Από 15 Δεκεμβρίου η Silk Oil, με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, κάνει μια διαφορετική αρχή προσφέροντας με κάθε 10 λίτρα βενζίνης 1 λεπτό, στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ
Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!
«Βάζουμε βενζίνη από πρατήρια της Ροδίτικης εταιρίας υγρών καυσίμων Silκ Oil και ενισχύουμε το κοινωνικό αυτό έργο!
Silk Oil! Γιατί η κίνηση μετράει!», αναφέρει το σχετικό μήνυμα προς τους ευαίσθητους καταναλωτές

ΡΟΔΙΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗ ΡΟΔΟ
H Εταιρεία Silk Oil ιδρύθηκε στη Ρόδο το 1988 από μετόχους που δραστηριοποιούνταν στην εμπορία πετρελαιοειδών από το 1958 με γνώσεις και εμπειρία.
Με γνώμονα την ποιότητα, την ποιότητα και τις ανταγωνιστικές τιμές αποτελεί μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία.
Σήμερα διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αποθήκευσης υγρών καυσίμων στην Κρήτη και τη Σάμο. Με έδρα τη Ρόδο και τέσσερα υποκαταστήματα στον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη και την Σάμο, μέσω των οποίων προμηθεύει με υγρά καύσιμα και υγραέριο όλη την ελληνική Επικράτεια.
Συνολικά 400 πρατήρια υγρών καυσίμων και υγραεριοκίνησης σε όλη την Ελλάδα φέρουν το σήμα της Silk Oil.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου