Αγώνα για να ξεκινήσει η Super League 2 πριν το νέο έτος δήλωσε ότι κάνει ο Λεωνίδας Λεουτσάκος.
Ο πρόεδρος της διοργανώτριας φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 και αρχικά απάντησε στα δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με το επάγγελμά του (αστυνομικός), επαναλαμβάνοντας ότι στην προεδρία είναι αμισθί.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε σε απόδοση του footballleaguenews:
«Έγιναν τρεις εκλογικές αναμετρήσεις για να βρεθεί πρόεδρος και δεν βρέθηκε, δεν ερχόταν κανένας. Μετά από κάποιες προτάσεις ομάδων έκατσα εγώ αμισθί και αμισθί είμαι εκεί πέρα. Δεν έχω καμία οικονομική συναλλαγή όλα αυτά τα χρόνια. Δεν παίρνω ούτε ένα ευρώ. Αυτό είναι γνωστό σε όλους.
Έχω κάνει χαρτιά στην υπηρεσία μου και παντού και έχω ενημερώσει ότι η θέση εδώ είναι αμισθί και κάθομαι και ασχολούμαι. Και στις τελευταίες εκλογές που έγιναν ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός ψηφίστηκαν ομόφωνα. Φέτος δεν υπήρχε άλλος υποψήφιος και με 10 ομάδες. Υπάρχει συγκεκριμένος άνθρωπος που ασχολείται με το οικονομικό κομμάτι, δεν ασχολείται ο πρόεδρος. Οποιαδήποτε χρήματα έρχονται εδώ πάνε κατευθείαν στις ομάδες».
-Για το αίτημα ευρείας τηλεδιάσκεψης:
«Έχουμε κάνει μια επιστολή υπό τη σκέπη του κ. Γραμμένου. Ο κ. Μπουτσικάρης κι εγώ ζητάμε στην τηλεδιάσκεψη των λοιμωξιολόγων, αν χρειαστεί να μπούμε κι εμείς και να τους ενημερώσουμε για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και είναι σοβαρά για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Να καταλάβουν κι αυτοί ότι πρέπει κάποια στιγμή να μας δώσουν το ‘’οκ’’ για προπονήσεις και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είναι αλληλένδετες η Super League 1 με τη Super League 2».
-Τέλος, εκτίμησε για το αν θα έχουμε πρωτάθλημα και πότε:
«Θεωρώ ότι από τις ενδείξεις που έχουμε ότι θα έχουμε μια θετική εξέλιξη για τις ομάδες της Super League 2 για να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις άμεσα. Από εκεί και πέρα να κοιτάξουμε σε δεύτερο πλάνο να μπουν στη διαδικασία οι ομάδες της Football League, να μειωθούν τα κρούσματα στη βόρεια Ελλάδα και να τελειώσουμε με κάποια τεχνικά θέματα.
Ο αγώνας που γίνεται για να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα είναι πριν το νέο έτος. Δηλαδή σε 10-15 ημέρες. Μετά δεν θα βρίσκουμε ημερομηνίες, θα είναι δύσκολα τα πράγματα και θα καταρρεύσει το σύστημα».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ