ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πιγκουίνοι Ρόδου: Έναρξη στις 5 Σεπτεμβρίου

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΙ SUMMER FESTIVAL

Με ανάρ­τηση στο προφίλ που δια­τη­ρούν σε ιστο­σε­λίδα κοι­νω­νι­κής δικτύ­ω­σης οι Πιγκουί­νοι Ρόδου, ενη­μέ­ρω­σαν ότι στις 5 Σεπτεμ­βρίου ξεκινά η νέα αθλη­τική χρονιά, ενώ παράλ­ληλα ευχα­ρί­στη­σαν όλοι όσοι ήταν κοντά στην οικο­γέ­νεια του συλ­λό­γου.

Στη σχετική ανάρ­τηση ανα­φέ­ρο­νται τα εξής:

«Σας ευχα­ρι­στούμε για την ενέρ­γεια που δώσατε όλη την χρόνια, που ήσασταν κοντά στην αθλη­τική μας οικο­γέ­νεια σε αγώνες και προ­πο­νή­σεις.

Είμαστε έτοιμοι να σας υπο­δε­χθούμε για την νέα μας χρόνια στις 5 Σεπτεμ­βρίου!».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.