ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διγενής: Μπεκιάρης ή Σαχινίδης

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΙΓΕΝΗΣ- ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ

Στην πε­ρί­πτω­ση που τε­λι­κά δεν ανα­νε­ω­θεί η συ­νερ­γα­σία του Δι­γε­νή με τον Σάσα Γιό­νο­βιτς, δύο είναι οι προ­πο­νη­τές που έχουν ήδη ξε­χω­ρί­σει οι Κο­σκι­νιά­τες για να τον αντι­κα­τα­στή­σουν.

Σύμ­φω­να με τις πλη­ρο­φο­ρί­ες της «δσπορ», πρό­κει­ται για τους Πα­να­γιώ­τη Μπε­κιά­ρη και Θε­ό­δω­ρο Σα­χι­νί­δη, με τους οποί­ους η διοί­κη­ση των «κυα­νό­λευ­κων» έχει έρθει σε επαφή, βο­λι­δο­σκο­πώ­ντας τις προ­θέ­σεις και τις απαι­τή­σεις τους, έτσι ώστε να είναι πα­νέ­τοι­μη σε κάθε πε­ρί­πτω­ση.

Σή­με­ρα το από­γευ­μα ανα­με­νό­ταν η συ­νε­δρί­α­ση του Δ.Σ., όπου θα ξε­κα­θά­ρι­ζε το εν­δε­χό­με­νο της επέ­κτα­σης της συ­νερ­γα­σί­ας ή όχι με τον Σάσα Γιό­νο­βιτς, καθώς οι Κο­σκι­νιά­τες θέ­λουν να απο­φα­σί­σουν ομό­φω­να.

Στην πε­ρί­πτω­ση που τε­λι­κά πα­ρα­μεί­νει ο Σέρ­βος προ­πο­νη­τής στον πάγκο του Δι­γε­νή, τότε θα προ­χω­ρή­σει ο υπό­λοι­πος προ­γραμ­μα­τι­σμός του συλ­λό­γου για την νέα σεζόν, ενώ στην πε­ρί­πτω­ση που δεν επε­κτα­θεί η συ­νερ­γα­σία, τότε οι άν­θρω­ποι του Δι­γε­νή θα στρέ­ψουν την προ­σο­χή τους στους Μπε­κιά­ρη και Σα­χι­νί­δη για να επι­λέ­ξουν τον κα­τάλ­λη­λο για τον πάγκο τους, ενό­ψει του νέου πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κα­τη­γο­ρί­ας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.