Αθλητικά

Διγενής: Νέα προσπάθεια στις 14 Ιουνίου

Κανένα αποτέλεσμα δεν προέκυψε στην γενική συνέλευση του Διγενή που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 31 Μαΐου.
Παρά τις προσπάθειες που είχε καταβάλει το διοικητικό συμβούλιο όλες τις προηγούμενες ημέρες, δεν προέκυψα απαρτία των μελών, γι’ αυτό και δεν προχώρησαν οι εργασίες που είχαν προγραμματιστεί στην Γ.Σ.
Οι Κοσκινιάτες αποφάσισαν να γίνει νέα προσπάθεια για την διεξαγωγή της γενική συνέλευση την Κυριακή 14 Ιουνίου, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα μέσα στα επόμενα 24ωρα, ευελπιστώντας να προκύψει απαρτία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», τις ημέρες έως τις 14 Ιουνίου οι άνθρωποι της ομάδας θα επιδιώξουν αλλεπάλληλες συναντήσεις με τα μέλη του συλλόγου, αλλά και με πρόσωπα που ενδεχομένως ενδιαφέρονται να βοηθήσουν τον Διγενή, προκειμένου να αποφύγουν πιθανό αδιέξοδο και στην νέα προσπάθεια διεξαγωγής της Γ.Σ., αφού στην περίπτωση που και αυτή αποδειχθεί άκαρπη, κανείς δεν είναι σε θέση να προεξοφλήσει το μέλλον της ομάδας.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι το μόνο σίγουρο, σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει στο προηγούμενο διάστημα ο Τσαμπίκος Ζαχαρίας, δεν θα συνεχίσει στην προεδρία της ομάδας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου