Τοπικές Ειδήσεις

Το Εργατικό Κέντρο Ρόδου τίμησε την Εργατική Πρωτομαγιά – Κατάθεση στεφάνων στις προτομές των Ν. Σάββα και Γ. Κυρμιχάλη στο Μανδράκι

Και φέτος με ξεχωριστό τρόπο το Εργατικό Κέντρο Ρόδου τίμησε την Εργατική Πρωτομαγιά. Χθες έγινε προβολή του ντοκιμαντέρ με τίτλο « ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ» –  Ν.Σάββας & Γ.Κυρμιχάλης – επιχείρηση Anglo » (διάρκειας 45 λεπτών) του  δικηγόρου –σκηνοθέτη  Γιώργου Τζεδάκη.

Και σήμερα 1η Μαίου εκτός από τα καθιερωμένα έγινε το πρωί  κατάθεση στεφάνου στις δύο προτομές  των  Νίκο Σάββα  και Γιώργο Κυρμιχάλη  στο Μαντράκι. Για τη σημασία της σημερινής ημέρας και τους αγώνες των εργαζομένων καθώς και τις διεκδικήσεις που υπάρχουν μίλησε ο πρόεδρος του Εργαταικού Κέντρου κ. Παναγιώτης Εγγλέζος.

Ακολούθησε επίσκεψη σε χώρους εργασίας από αντιπροσώπους  της Διοίκησης του Ε.Κ.Ρ .

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου