Με το νέο εκπρόσωπο της Fraport η οποία διαχειρίζεται το αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου, συναντήθηκε ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος και είχαν συνεργασία για την πορεία των βελτιώσεων που πραγματοποιεί η εταιρεία στο αεροδρόμιο.
Στη συνάντηση με τον Σπύρο Χαλκιά, νέο airport manager ο οποίος διαδέχτηκε τον Ηλία Σκιαδά, συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι: Σάββας Διακοσταματίου αντιδήμαρχος Οικονομικών, Γιώργος Πόκκιας Ανάπτυξης και Πρωτογενούς Τομέα, Μιχάλης Παλαιολόγου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, και συζητήθηκαν οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί σε πρώτη φάση η εταιρεία και θα ολοκληρωθούν πριν το ξεκίνημα της τουριστικής περιόδου.
Ειδικότερα ο κ. Χαλκιάς ενημέρωσε το δήμαρχο για τις παρεμβάσεις στο διάδρομο του αεροδρομίου οι οποίες θα ολοκληρωθούν πριν την έναρξη της τουριστικής σεζόν, τις παρεμβάσεις στα κτηριακά και τη βελτίωση του κλιματισμού στη νέα αίθουσα αναχωρήσεων, τη συνεργασία στην αποκομιδή των σκουπιδιών και για σειρά θεμάτων για την αναμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου και του χώρου όπου στεγάζεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Ο κ. Χατζηδιάκος, ζήτησε από τον εκπρόσωπο της Fraport να ασκήσει κοινωνική πολιτική υπέρ των εργαζομένων στο αεροδρόμιο και να συμβάλει για την αύξηση των επιβατών και την επιμήκυνση της τουριστικής σαιζόν.
Ο δήμαρχος δήλωσε την πρόθεσή του να δρομολογήσει η ΡΟΔΑ ένα ακόμα λεωφορείο στη γραμμή Φαληρακίου για την εξυπηρέτηση των επιβατών και ζήτησε στενή συνεργασία με τη Fraport για την πορεία των βελτιώσεων με στόχο την αναβάθμιση του αεροδρομίου προς όφελος του νησιού της Ρόδου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ