Με εξέχουσες παρουσίες του ελληνικού ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί ο 71ος τελικός του Κυπέλλου Δωδεκανήσου της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.
Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣΔ, έπειτα από πρόσκληση του προέδρου της Παναγιώτη Διακοφώτη, η οποία έγινε αποδεκτή, στις εξέδρες του Νέου Σταδίου «Ανταγόρας» θα βρίσκονται την Τετάρτη 7 Μαρτίου ο πρόεδρος της ΕΠΟ Ευάγγελος Γραμμένος και ο ταμίας της Ομοσπονδίας και πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας Περικλής Λασκαράκης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Για πρώτη φορά στα εβδομήντα ένα χρόνια ιστορίας της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, ο τελικός του Κυπέλλου 2017-2018, φιλοξενεί δύο σωματεία της δύναμης της ΕΠΣΔ από το βόρειο συγκρότημα και συγκριμένα την Δόξα Καρδάμαινας και τον Αντίμαχο /Δίκαιο Κω (ΔΙ.ΑΣ.). Η Ε.Ε. της ΕΠΣΔ με απόφασή της, για το σημαντικό αυτό γεγονός του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, διεξάγει τον τελικό του Κυπέλλου στο νησί της Κω, στις 7 Μαρτίου 2018 και ώρα 17:00, στο Νέο Στάδιο ΄΄Ανταγόρας΄΄ Κω.
Την μεγάλη αυτή γιορτή του τοπικού μας ποδοσφαίρου, θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Ευάγγελος Γραμμένος και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας- ταμίας της Ε.Π.Ο. κ. Περικλής Λασκαράκης, έπειτα από πρόσκληση του προέδρου της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ, κ. Παναγιώτη Διακοφώτη. Η αποδοχή της πρόσκλησης, μας τιμά ιδιαίτερα σαν Ένωση και μας γεμίζει δύναμη να συνεχίσουμε και να εντείνουμε τις προσπάθειες μας για την ενίσχυση και την ανάδειξη του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ