Ειδήσεις

‘Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις γυναίκες με τις Δωδεκανησιακές φορεσιές που λάμπρυναν με την παρουσία τους την εκδήλωση της Βουλής”

Με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Π. Παυλόπουλου, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017 η Ειδική Συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου. Θα ήθελα να συγχαρώ τις Δωδεκανήσιες γυναίκες που με τις παραδοσιακές φορεσιές, μία από κάθε νησί, λάμπρυναν την εκδήλωση υποδεχόμενες τιμητικά στην είσοδο της Βουλής τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Με την εμφάνισή σας δώσατε χρώμα στην πιο τιμητική εκδήλωση που έγινε για τη Δωδεκάνησο στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Η Βουλή τιμώντας τους αγώνες για την Ενσωμάτωση στην Ελλάδα, ανακήρυξε – για πρώτη φορά – το 2017 ως «Έτος Δωδεκανήσου». Σας ευχαριστούμε! Όπως ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει σε όλους τους Δωδεκανήσιους που τίμησαν με την παρουσία τους στα Θεωρεία της Βουλής την ειδική επετειακή συνεδρίαση για την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών

Δημήτριος Γάκης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • George    02.03.2017 05:49

    Ζητω τα ελευθερα Δωδεκάνησα. Βραβο στα ομορφα κορίτσια με τις ωραιες στολες τους.

Σχολιασμός άρθρου