Αθλητικά

Νέος έντονος προβληματισμός!

Προβληματισμός επικρατεί και πάλι στα περισσότερα μέλη της προσωρινής διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου! Το γεγονός ότι οι Τάσος Ψυλλάκης, Τσαμπίκος Τόππος και Μανώλης Κίνας πλήρωσαν κανονικά το παράβολο εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει, έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά και στην «παράταξη Διακοφώτη» αλλά και σε αρκετούς εκπροσώπους των σωματείων της περιοχής μας. Και αυτό διότι η εντύπωση που είχε δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα είναι ότι βρέθηκε η «χρυσή τομή» και πως έχει ανάψει το «πράσινο φως» για την άμεση προκήρυξη των εκλογών. Η πληρωμή του παραβόλου, δείχνει πως οι κ. Ψυλλάκης, Τόππος και Κίνας επιμένουν στα ασφαλιστικά και προφανέστατα είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον δικαστικό τους αγώνα.
Θέλουν εκλογές στις 22 Μαρτίου!
Ανεξάρτητα πάντως με τα ασφαλιστικά, η πλευρά «των τριών» δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στην πραγματοποίηση των εκλογών. Απλώς η δική τους επιθυμία είναι να πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση όχι νωρίτερα από τις 22 Μαρτίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αν η άλλη πλευρά επιμείνει σε άλλη ημερομηνία, οι τρεις της πρώην «παράταξης Μεϊμάρη» δεν θα συναινέσουν. Είναι αποφασισμένοι όμως να δώσουν εγγυήσεις ότι δεν πρόκειται να μπλοκάρουν και πάλι τη διαδικασία. Ο στόχος τους κατά τις τελευταίες πληροφορίες, είναι να κερδίσουν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν προκειμένου να καταρτίσουν ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο.
Ετοιμάζεται ο Παπαβασιλείου!
Στο μεταξύ, ο Βασίλης Παπαβασιλείου είναι ο παράγοντας για τον οποίο η «δσπορ» έγραφε στο χθεσινό της ρεπορτάζ πως ενδιαφέρεται να δημιουργήσει τη δική του παράταξη και να «κατέβει» στις εκλογές της Ένωσης. Ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες, έχει εντείνει το τελευταίο διάστημα τις προσπάθειες του προκειμένου να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να προβεί και σε σχετικές ανακοινώσεις.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου