ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε προβλήτα στο λιμάνι της Σητείας προσέκρουσε το πλοίο “Πρέβελης”

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Πρέβελης

Στο λιμάνι της Σητείας προ­σέ­κρουσε κατά τη δια­δι­κα­σία κατά­πλου, το επι­βα­τηγό οχη­μα­τα­γωγό πλοίο “Πρέ­βε­λης”, χωρίς να ανα­φερ­θούν τραυ­μα­τι­σμοί.

AdTech Ad

Στην περιοχή επι­κρα­τούν βορειο­δυ­τι­κοί άνεμοι 6 μποφόρ ενώ στο πλοίο επι­βαί­νουν συνο­λικά 204 άτομα. Από την πρό­σκρουση του πλοίου προ­κλή­θηκε μικρή στρέ­βλωση στο ζωνάρι κάτω από τον κατα­πέλτη.

Το πλοίο αφού επι­θε­ω­ρη­θεί από τον παρα­κο­λου­θού­ντα νηο­γνώ­μονα θα συνε­χί­σει κανο­νικά το ταξίδι του για Κάσο, Κάρπαθο, Διαφάνη, Χάλκη και Ρόδο.

Το πλοίο πραγ­μα­το­ποιεί το δρο­μο­λό­γιο Πειραιάς- Μήλο -Σαντορίνη -Ανάφη -Ηράκλειο -Σητεία- Κάσο- Κάρπαθο- Διαφάνη- Χάλκη -Ρόδο και επι­στροφή.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.