Ακόμα δύο μετεγγραφές στην περίοδο του Ιανουαρίου, ολοκλήρωσε η ομάδα του Αστέρα Μασάρων.
Το συγκρότημα του Σάββα Σταυρίδη, μετά από τους Άρη Βασιλειάδη, Αποστόλη Γρηγοριάδη και Παναγιώτη Καλοπήτα, απέκτησε τον μέσο Ντίμι Στογιανόφσκι και τον τερματοφύλακα Δημήτρη Καραγιάννη που στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκαν στον Ηρακλή Λάρδου.
Η «δσπορ» είχε προαναγγείλλει τις μετεγγραφές των ποδοσφαιριστών, καθώς όπως είχε αποκαλύψει, οι Μασαρενοί είχαν συμφωνήσει προφορικά μαζί τους και απέμεναν ορισμένες τυπικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η απόκτησή τους.
Οι λεπτομέρειες διευθετήθηκαν με τους Στογιανόφσκι και Καραγιάννη να είναι και επίσημα ποδοσφαιριστές του Αστέρα και σήμερα αναμένεται να κάνουν την πρώτη τους προπόνηση με τους νέους τους συμπαίκτες.
Παράλληλα οι Μασαρενοί θέλουν να αποκτήσουν και έναν επιθετικό που θα μπορεί να κάνει την διαφορά, προκειμένου να πλαισιώσουν τους Τηλέμαχο Πάττα και Βάσκο Μίρτσεφ στην γραμμή κρούσης του συλλόγου.
Μέχρι στιγμής η αναζήτηση των ανθρώπων του Αστέρα δεν έχει φέρει κάποιο αποτέλεσμα, όμως θα συνεχίσουν το ψάξιμο προκειμένου να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, με αντίπαλο την Δόξα Ψίνθου θα συνεχιστεί σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, καθώς η αναμέτρηση αναμένεται να οριστεί από την ΕΠΣΔ για το μεσημέρι της Κυριακής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ