Η Βραζιλιάνα παγκόσμια πρωταθλήτρια του επί κοντώ Φαμπιάνα Μούρερ θα βρίσκεται στη Ρόδο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, προσκεκλημένη του ΑΓΕΣ Κάμειρος για τις εκδηλώσεις, που περιλαμβάνουν αθλητικές δραστηριότητες, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και βραβεύσεις.  Η Μούρερ (ατομικό ρεκόρ 4.87μ. στον ανοιχτό και 4.83μ. στον κλειστό), θα τιμηθεί από το σύλλογο για την προσφορά της στον κλασικό αθλητισμό, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος να βραβεύει και να φέρνει κοντά στους αθλητές, πρωταθλητές που έχουν διακριθεί όπως έγινε και τα προηγούμενα χρόνια, με την Βούλα Πατουλίδου, τον Κώστα Δουβαλίδη, τον Κώστα Φιλιππίδη, την Νίκη Ξάνθου και την Νικόλ Κυριακοπούλου.

Στην ίδια εκδήλωση θα βραβευτούν οι αθλητές του συλλόγου που διακρίθηκαν σε Διεθνείς και Πανελλήνια Πρωταθλήματα, ενώ θα παρευρεθούν οι Πρωταθλήτριες του συλλόγου Νικόλ Κυριακοπούλου και Ουρανία Ρεμπούλη.

Το αθλητικό διήμερο που διοργανώνει ο ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ 2009, ξεκινάει το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 10:30 στο στάδιο του Αγίου Σουλά, με αγώνες Kids Athletics με την παρουσία της προσκεκλημένης Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας στο άλμα επί κοντώ Βραζιλιάνας Φαμπιάνα Μούρερ.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με την 6η Χειμερινή Συνάντηση ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου το πρωί με αγώνα που θα διεξαχθεί παράλληλα με το Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Στίβου Ρόδου 2017 με ελεύθερη συμμετοχή σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ, και θα ολοκληρωθεί με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου στην αίθουσα «Vergina” του ξενοδοχείου Esperos Palace στις 17:00.

Το πρόγραμμα

Σαββάτο 21 Ιανουαρίου 2017

10:30- 12:00  Στάδιο «Ιωάννης Πρώτος».

Αθλητικά παιχνίδια Kids Athletics για παιδιά του συλλόγου ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ, ηλικίας έως 11ετών

Στην αθλητική δραστηριότητα των παιδιών, θα παραστεί και η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ Fabiana Murrer.

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

«6η Χειμερινή Συνάντηση Κλασικού Αθλητισμού –  Α.Γ.Ε.Σ. ΚΑΜΕΙΡΟΣ», Στάδιο «Ιωάννης Πρώτος».

Θα παραβρεθεί η Βραζιλιάνα παγκόσμια πρωταθλήτρια, καθώς και η… δική μας παγκόσμια πρωταθλήτρια στο επί κοντώ Νικόλ Κυριακοπούλου και η πρωταθλήτρια του μαραθωνίου Ουρανία Ρεμπούλη.

09:45–10:00 Χαιρετισμοί – Τελετή έναρξης αγώνων10:00-13:00  Αθλητικό πρόγραμμα αγώνων

13:00          Τελετή λήξης αγώνων

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας συλλόγου στην αίθουσα εκδηλώσεων «Βεργίνα» του ξενοδοχείου Esperos Palace στις 17:00.  Βράβευση Fabiana Murrer, για την προσφορά της στον κλασικό αθλητισμό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ